Andreea Bălan, schimbare de look spectaculoasă. Cum au reacționat fanii vedetei: ”Ce frumos îți stă”

Andreea Bălan a simțit nevoia de o schimbare.

Andreea Bălan, schimbare de look spectaculoasă. Cum au reacționat fanii vedetei: ”Ce frumos îți stă”

Anul acesta a fost unul plin de schimbări și pentru Andreea Bălan. Cântăreața s-a afișat pe social media cu un look nou, iar fanii și-au dat imediat cu părerea. Mai exact fosta soție a lui George Burcea a decis să își facă breton și trebuie să recunoaștem, schimbarea pare foarte radicală.

Andreea Bălan a dovedit încă odată că poate să strălucească în orice fel de coafură. Fiecare alegere pe care o face este atent urmărită de admiratoarele sale. De data aceasta, prin stilul pe care l-a adoptat, a trezit în rândul comunității sale un întreg val de speculații.

Una dintre fanele sale este de părere că alegerea pe care aceasta a luat-o ar fi de fapt pe fondul problemelor pe care artista le-a avut în viața personală. Deși la prima vedere pare trasă de păr (teoria, nu vedeta), argumentele sunt cel puțin probabile dacă nu convingătoare.

Andreea Bălan, schimbare de look spectaculoasă. Cum au reacționat fanii vedetei: ”Ce frumos îți stă”

Andreea Bălan are acum breton

Cântăreața a susținut că multe femei își fac breton în momentul în care traversează o perioadă mai grea din viața lor. Ea i-a mai transmis acesteia și faptul că este o femeie puternică și a felicitat-o că reușește să își țină mereu capul pe umeri.

”Andreea, ți-ai schimbat look-ul! Îți stă foarte bine, dar chiar ieri am citit ceva și zicea un psihoterapeut că atunci când ești rănit în viață și treci printr-o suferință, femeile fără să realizeze își pun un scut în jurul inimii să se apere și chiar involuntar își fac breton ca să se apere, se ascund de suferință!!! Asta am văzut eu la tine, dar ești o persoană foarte puternică!!! Felicitări!!!”, este reacția uneia dintre fanele Andreei Bălan.

Așa că fetelor, data viitoare când simțiți nevoia să faceți o schimbare radicală ar fi bine să vă întrebați cam care este adevăratul motiv din spatele unei asemenea dorințe. Indiferent de răspuns, cu siguranță nu ar trebui să lăsăți ca nimic să vă impiedice de la o asemenea revigorare.

La începutul anulul 2020, Andreea Bălan și George Burcea au decis să divorțeze. Trista veste a despărțirii a șocat tot showbizul românesc. Deși părea puțin probabil, mulți au sperat că problemele dintre ei se vor rezolva și că vor ajunge să fie din nou împreună.

”Ce frumos îți stă cu breton!”, ”Noua tunsoare e super! Foarte bine îți stă!”, ”Neața, ce breton ai, o coafură frumoasă, dar mie îmi place tot coafura ta clasică”, ”Îți stă super părul așa, cu breton …”, i-au mai transmis fanii.

Din nefericire, nu a mai existat cale de întoarcere. După ce a rămas singură, ea a început să se dedice tot mai tare creșterii micuțelor sale. Dedicația ei a fost atât de mare încât și-a schimbat întregul program, doar pentru a avea mai mult timp de petrecut alături de micuțele ei.