Andreea Bălan, speriată de moarte! Vedeta își făcuse testamentul: "Aveam dureri foarte mari"
in

Andreea Bălan, speriată de moarte! Vedeta a trecut printr-o experiență traumatizantă: „îmi făcusem testamentul”

Andreea Bălan a avut de îndurat clipe grele cât timp s-a luptat cu boala ei de pe patul de spital.

Andreea Bălan a avut parte de câteva zile de coșmar. Vedeta a reușit să îngrijoreze pe toată lumea în momentul când a ajuns pe mâinile medicilor. Zilele trecute fusese diagnosticată cu o afecțiune gravă care a necesitat intervenția de urgență a medicilor. Aceasta a avut de înfruntat niște dureri  îngrozitoare care păreau  nu se mai termine.

Deși primise ajutor medical la timp, teama pe care a resimțit-o în această situație a făcut-o să creadă că nu va scăpa cu viață. Nu este prima dată când trece printr-o astfel de experiență. După ce a născut-o pe cea de-a două fetiță a fost pe punctul de a-și pierde viața, dar a avut noroc.

Deși ghinioanele par să se țină lanț pentru fosta soție a lui George Burcea, ea are suficientă tărie de caracter ca să reușească indiferent de obstacolele și provocările care i-au stat înainte. Această forță vine probabil și din faptul că nu a avut o copilărie prea fericită și a fost nevoită întotdeauna să lupte din greu pentru visurile sale.

Andreea Bălan: „Îmi făcusem testamentul”

Zilele acestea nu au fost tocmai obișnuite pentru frumoasa cântăreață. Ea a trecut prin clipe de coșmar, iar toate planurile pe care le făcuse i-au fost date peste cap. A fost nevoită să se se prezinte de urgență la spital, unde a ajuns imediat pe masa de operație. În asemenea momente toți cunoscuții ei s-au temut pentru viața acesteiamai ales ea însăși.

„A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infectțe foarte mare, fără să se știe unde. Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac sempicemie”, a dezvăluit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan, speriată de moarte! Vedeta își făcuse testamentul: "Aveam dureri foarte mari"

Andreea Bălan a crezut, inițial, că durerile sale erau din cauza unei simple indigestii. Nu le-a acordat prea multă atenție, până în momentul în care a simțit că nu mai poate. Recent, ea a acordat un interviu în care a povestit prin ce a trecut și a făcut mărturisiri de-a dreptul șocante.

„M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc”, a mai mărturisit artista.