Andreea Bănică, declarații emoționante despre mama ei. Ce a transmis vedeta: "Singurul caz de cancer"
in

Andreea Bănică, declarații emoționante despre mama ei. Ce a transmis vedeta: „Singurul caz de cancer”

Andreea Bănică a vorbit recent despre probleme cu care s-a confruntat mama ei.

Andreea Bănică este una dintre acele vedete care are mereu zâmbetul pe buze. Indiferent de situațiile grele prin care trece, artista privește optimistă înainte. Are tot ceea ce își dorește și îi merge bine pe toate planurile. Nu duce lipsă de nimic și nu se uită la bani când vine vorba despre mofturile sale. Cu toate acestea, a înțeles de-a lungul timpul că banii nu aduc fericirea sau viața cuiva.

Andreea Bănică, răpusă de emoții când a vorbit despre mama ei

Zilele acestea, Andreea Bănică a fost invitată într-un live de fundația Renașterea, care ajută femeile bolnave de cancer. În plus, ea a îndemnat pe toată lumea să facă donații, pentru că fiecare ajutor oricât ar fi el de mic contează enorm într-o asemenea situație. Când a fost nevoită să vorbească, frumoasa vedetă nu și-a mai putut stăpâni deloc emoțiile. Acum ceva timp, mama ei a murit răpusă de cancer, iar cântăreței îi este greu să aducă în discuție un asemenea subiect delicat.

Artista a ținut să precizeze faptul că boala aceasta a fost nemiloasă și cu persoana care i-a dat viață. Cel mai probabil, acesta a fost și motivul pentru carte blondina a decis să se implice cu toată ființa în acest proiect. Nu și-a terminat discursul până nu i-a mai încurajat încă o dată pe oamenii de acolo să facă parte din echipa sa; dar să și să doneze. Tatăl său a murit în urma unui accident rutier în 2001 şi doi ani mai târziu mama ei a avut aceeaşi soartă după ce a pierdut lupta cu cancerul.

„Mama a fost singurul caz de cancer de esofag la femeie din Romania. A murit cand eram pe scenă. Am aflat vestea dupa ce am terminat spectacolul”, a povestit Andreea Bănică la Realitatea TV.

”Am fost stăpână, pe picioarele mele. Mama mea m-a învățat în viață să încerc să obțin patru pereți ai mei. Să fiu independentă, să fiu pe picioarele mele. Muncind, mi-am luat prima garsonieră. Tatăl meu m-a învățat foarte mult ce înseamnă ambiţia. Tatăl meu era un om destul de dur. Mă altoia. Chiar şi la 17 ani m-a altoit. Mi-a prins bine că am luat bătaie”, a mai spus Andreea.

Jo este urmărită de ghinion! Vedeta a rămas blocată în Grecia în timpul ciclonului: ”Trebuia să mă întorc...”

Jo este urmărită de ghinion! Vedeta a rămas blocată în Grecia în timpul ciclonului: ”Trebuia să mă întorc…”

Jador a pus ochii pe o altă femeie! Ce declarații i-a făcut artistul: "Îți dai seama ce copil frumos ar ieși din noi doi?"

Jador a pus ochii pe o altă femeie! Ce declarații i-a făcut artistul: „Îți dai seama ce copil frumos ar ieși din noi doi?”