Andreea Bănică, luată la rost de internauți din cauza unei intervenții estetice: „Urmări total nepotrivite în aspectul fizic”
in

Andreea Bănică, luată la rost de internauți din cauza unei intervenții estetice: „Urmări total nepotrivite în aspectul fizic”

Fanii nu sunt de acord cu ultima intervenție pe care și-a făcut-o Andreea Bănică.

Andreea Bănică este foarte atentă la felul în care arată. Aspectul fizic este extrem de important pentru ea și are grijă să arate mereu impecabil. Fiecare apariție de-a sa atrage mereu atenția celor care o urmăresc. Nu de puține ori s-a pozat în ipostaze incendiare, care au încins imaginația tuturor bărbaților de pe Facebook, dar și de pe Instagram.

Blondina arată extrem de bine pentru vârsta ei și este mândră de asta. Drept dovadă, nu se teme să își etaleze formele de invidiat și tenul perfect pe rețelele sociale. Pentru a arăta atât de bine, ea a făcut mai multe sacrificii, dar a apelat și la ajutorul specialiștilor. Nu se uită niciodată la bani, când vine vorba despre mofturile ei. Scoate din buzunar oricât este nevoie când vine vorba despre felul în care arată.

Andreea Bănică și-a mărit din nou buzele

Este extrem de apreciată de fani, dar și criticată atunci când este cazul. Ultima intervenție estetică de la nivelul feței pe care și-a făcut-o nu a fost deloc pe placul internauților. Aceștia nu s-au temut să îi transmită atrăgătoarei blondine acest lucru. Cuvintele lor nu au fost deloc unele frumoase și cel mai probabil nu au fost nici pe placul Andreei Bănică.

Andreea Bănică, luată la rost de internauți din cauza unei intervenții estetice: „Urmări total nepotrivite în aspectul fizic”

Recent, vedeta și-a mărit buzele din nou, iar rezultatul nu este, din punctul de vedere al fanilor, unul reușit. Imaginea pe care a postat-o pe social media o înfățișează pe vedetă cu fața puțin modificată, detaliu pe care admiratorii l-au remarcat într-o fracțiune de secundă. Mulți sunt de părere că este mult prea operată și că nu avea nevoie de asta, pentru că este o femeie extrem de frumoasă.

„De ce ai facut aceste intervenții inutile?…erai frumoasă oricum! Este o psihoză prin care treceți voi, oamenii frumoși, cu aceste urmari total nepotrivite in aspectul fizic! Păcat! / Esti o femeie frumoasā ,dar marirea buzelor stricā farmecul si frumusetea…toate care si-au marit buzele ,si-au stricat fizionomia…femeile destepte si frumoase ,nu se pocesc. ,,,doar pitipoancele…sper sa revi la farmecul tau…iarta-ma !! In realitate ti-ai “stricat” fata. Restul e relativ.. / Prea mult silicon in buze” sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Andreea Bănică, la postarea de pe Instagram.