Andreea Bănică nu mai are nevoie de nicio prezentare. Blondina este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Ea poate afirma cu tărie că are tot ceea ce își dorește. Este o femeie împlinită pe toate planurile și se bucură din plin de succes. Vedeta este și foarte activă pe rețelele sociale, unde petrece foarte, foarte mult timp.

Ea își ține la curent fanii cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei zilnic. Cu toate acestea, recent ea nu a mai fost activă deloc, iar fanii eu au început să își pună mai multe semne de întrebare. Internauții s-au îngrijorat serios, pentru că nu au știut ce i se întâmplă, de fapt, îndrăgitei artistei.

Andreea Bănică, probleme cu fiul ei

După ce nu a mai fost prezentă pe Instagram mai bine de o zi, Andreea Bănică s-a simțit datoare cu o explicație. Diva le-a explicat admiratorilor de ce nu a reușit să posteze nimic, iar răspunsul ei nu a fost deloc pe placul persoanelor care o urmăresc. Aceștia sperau ca problema pe care a avut-o să nu fi fost chiar atât de serioasă.

Cântăreața este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Ea încearcă să fie cea mai bună mamă pentru fiul ei, Noah. Are grijă ca micuțului ei să nu îi lipsească nimic și face tot ce îi stă în putință în acest sens. Din păcate, zilele acestea el a avut ceva probleme de sănătate care i-au dat serioase bătăi de cap vedetei. Se pare că Noah a făcut febră foarte mare, iar crizele de plâns i-au exprimat suferința pe care a suportat-o cu greu.

Andreea Bănică, motivul lipsei de pe Instagram. Fiul ei are probleme grave de sănătate: „Plânsete, crize”

„Dacă vă întrebați cumva de ce nu am fost prezentă ieri; este pentru simplul fapt că nu m-am simțit foarte bine. Nu am dormit toată noaptea din cauza lui Noah. Noah care mi-a făcut temperataură foarte mare. Și am stat să-l păzesc și să-l doctoricesc cu șosetuțe cu apă și cu oțet; cu baie mai recișoară așa cât a putut el să suporte, cu plânsete, cu crize.”, a spus Andreea Bănică pe Instagram.