Andreea Bănică, o mamă cool. Ce surpriză i-a făcut Sofiei / VIDEO

Cântăreața le face pe plac copiilor ei cu fiecare ocazie

Andreea Bănică, o mamă cool. Ce surpriză i-a făcut Sofiei / VIDEO

Frumoasa blondină este o mamă extrem de implicată în viața copiilor ei. Aceasta le oferă o educație bună și se implică în creșterea micuților. Deși este o mamă severă, care are cerințe mari de la Sofia și Noah, aceasta le face toate poftele și se pune des la mintea lor.

Sofia, fetița cea mare a vedetei, este deseori lăudată de mama sa. Andreea are numai cuvinte frumoase de spus la adresa micuței. Aceasta a mărturisit ce copil conștiincios și isteț are. După școală, Sofia ia lecții de canto, iar după trebuie să se ocupe de temele pentru la școală. Așa sunt toate zilele ei, încărcate cu activități educative.

Artista îi face toate mofturile fetiței ei

În această după-amiază, vedeta le-a arătat fanilor ei ce a mai făcut Sofia în ultimul timp. Aceasta a surprins-o pe fiica sa după ce și-a vopsit parul albastru. Culoarea nu este permanentă, se ia la spălat și din acest motiv, blondina i-a dat voie fetiței să își coloreze părul la doar 11 ani.

„Sofa, ce ți-ai făcut la păr? (…) Știu că te-am lăsat, dar nu acum. Nu știam că acum vei face asta. Dar nu am nicio problemă, stai liniștită”, i-a spus Andreea Sofiei.

Și pentru că lucrurile nu se opresc aici, frumoasa blondină i-a promis Sofiei că îi va coafa părul zilele acestea. Cea mică a fost extrem de încântată de inițiativa mamei sale care o alintă în fiecare zi.

Andreea o răsfață foarte mult pe fiica sa. Aceasta îi cumpără haine și accesorii de la brand-uri de lux, o aranjează și o dichisește mereu. Sofia este o domnișoară cochetă, exact ca mama sa. Deși are doar 11 ani, fiica Andreei și a lui Lucian Mitrea arată și se poartă ca o adolescentă. Ba mai mult, are foarte multă grijă de frățiorul ei mai mic, Noah Andrei, în vârstă de trei ani.