Andreea Bănică, primele declarații despre închiderea școlilor: ”Ne așteptam să fie așa”

Școlile din București vor fi din nou închise.

Andreea Bănică, primele declarații despre închiderea școlilor: ”Ne așteptam să fie așa”

Andreea Bănică este o mamă de nota zece. Vedeta dedică extrem de mult timp creșterii copiilor ei . Are grijă ca micuții să nu ducă lipsă de nimic și muncește zilnic pentru asta. Ei sunt cele mai importante persoane din viața ei. Ori de câte ori are ocazia, le arată acestora cât de mult înseamnă pentru ea și în mediul online.

În timpul pandemiei de coronavirus, ea s-a arătat a fi o persoană responsabilă. A respectat toate regulile impuse de autorități și s-a asigurat că și copiii ei fac același lucru. Ei bine, vestea că școlile din București vor fi din nou închise a cam dat-o peste cap.

Andreea Bănică: ”Ne așteptam să fie așa”

Zilele acestea, Ludovic Orban a dat tristul anunț că școlile se vor închide, iar orele se vor desfășura din nou online. Multă lume nu este de acord cu dezicia luată de autorități în acest caz. Unii sunt de părere că au avut mult timp la dispoziție să gestioneze întreaga situație și nu au știut cum. Ei bine, acum este prea târziu, iar deciziile sunt luat pe moment.

După ce a aflat toate astea, Andreea Bănică, mamă fiind, nu a ezitat să își exprime punctul de vedere. În ciuda programului extrem de încărcat, blondina își face timp și pentru fanii ei din mediul online. Acestora le povestește ce s-a mai întâmplat în viața ei. Vrea ca admiratorii să afle lucrurile importante de la ea și nu din altă parte.

Andreea Bănică, primele declarații despre închiderea școlilor: ”Ne așteptam să fie așa”

”E trist ce se întâmplă, dar nu pot spune că e o surpriză. Ne așteptam să fie așa, acesta este și motivul pentru care am ales ca Sofia să facă școală doar online, nu în sistemul hibrid”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

După cum spunea, este o mamă de nota zece, pentru care creșteterea copiilor ei este foarte importantă. Ea se împarte între viața de familie și carieră și reușește să facă față cu succes. Ea este de acord ca micuții ei să nu meargă fizic la școală și le-a vorbit internauților despre acest subiect delicat.

”Am decis să nu îmi trimit prințesa la școală în sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă școală de acasă, online pentru că i se permite acest lucru.”, scria vedeta în urmă cu ceva timp.