Andreea Bănică, schimbare radicală de look. Cum și-a făcut apariția pe Instagram: „Rămân aceeași pe care o știți!”

Cum și-a surprins Andreea Bănică fanii de pe rețelele sociale.

Andreea Bănică, schimbare radicală de look. Cum și-a făcut apariția pe Instagram: "Rămân aceeași pe care o știți!"

Andreea Bănică nu mai are nevoie de nicio introducere. Este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Artista este apreciată pentru vocea sa de milioane, dar și pentru aparițiile sale. Cântăreața este extrem de activă în mediul online.

Oricât de ocupată ar fi, artista își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Nu le ascunde nimic internauților, iar sinceritatea ei este cea cu care a reușit să își cucerească fanii. Ei bine, recent le-a mai povestit câte ceva, iar ei au rămas cu gura căscată în adevăratul sens al cuvântului. Nu doar asta a reușit să îi surprindă pe internauți de curând.

Andreea Bănică: „Rămân aceeași pe care o știți!”

Blondina este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o familie despre care admiratorii spun că este perfectă. Ea încearcă să fie cea mai bună mamă pentru fiul ei, care crește frumos. De când acesta a venit pe lume, viața divei s-a schimbat complet. A început să îi dedice micuțului său întreaga sa existență.

Face ea ce face și intră din nou în atenția tuturor. Andreea este o femeie cu un trup superb, la care multe femei doar visează. Ea nu se teme să îl pună în evidență ori de câte ori are ocazia. Imaginile pe care le postează pe Instagram fac furori de fiecare dată. Recent, ea și-a surprins fanii, după ce și-a făcut o altă schimbare de look.

Andreea Bănică, schimbare radicală de look. Cum și-a făcut apariția pe Instagram: "Rămân aceeași pe care o știți!"

Dacă nu le-a plăcut rezultatul final, trebuie să stea liniștiți pentru că este doar o schimbare temporară. Totul se datorează unui shooting pe care ea l-a realizat zilele acestea și pentru care s-a pregătit intens.