Andreea Esca este în doliu! Prezentatoarea TV a făcut anunţul

Andreea Esca are sufletul în bucăţi din cauza pierderii a două persoane importante din viaţa sa. Vedeta a povestit despre cine este vorba.

Andreea Esca este în doliu! Prezentatoarea TV a făcut anunţul
Andreea Esca este în doliu! Prezentatoarea TV a făcut anunţul

Andreea Esca are numai tristeţe în suflet! Renumita prezentatoare de la Pro Tv a făcut un anunţ care a întristat pe toată lumea. Ea plânge pierderea a doi colegi de breaslă, care au plecat mult prea devreme dintre cei vii.

De curând, Andreea Esca a fost invitată într-o emisiune aniversară. Postul Pro TV a împlinit 25 de ani de la prima emisiune. Aceasta a povestit mai multe lucruri personale din viaţa sa, printre care şi faptul că ţine doliu în suflet pentru doi dintre colegii săi care au murit.

Andreea îşi plânge colegii

Andreea consideră că echipa de pe Pache este a doua sa familie. Aceasta şi-a amintit cât de mult a suferit în momentul în care a aflat că doi dintre colegii săi au trecut în lumea celor drepţi.

„Noi, ăștia de la știri. Între timp, desigur că mulți au venit și au plecat, emisiunile de dinainte, dintre și după jurnale se mai schimbă, dar există acest miez care păstrează direcția, spiritul și sufletul, sau cel puțin asta ne dorim. Și știți ceva, de multe ori și cei care pleacă, rămân cu mare parte din suflet aici pentru totdeauna”, a conchis prezentatoarea Pro TV.

De altfel, Andreea a transmis şi câteva cuvinte pentru cei care sunt şi în prezent în echipa Pro TV. A considerat că acest 1 Decembrie a fost unul special şi că vrea să le mulţumească celor din echipă pentru asta.

Andreea Esca este în doliu! Prezentatoarea TV a făcut anunţul
Andreea Esca este în doliu! Prezentatoarea TV a făcut anunţul

Într-o perioadă destul de grea cum a fost toată pandemia de coronavirus, cu toţii au dat dovadă de loialitate şi implicare. Pentru Pro TV, emisiunile au mers mai departe, încercând să fie tot mai mult prezenţi în casele românilor.

Andreea Esca a fost şi ea confirmată cu noul coronavirus. Aceasta a suportat mai multe zile în care virusul a chinuit-o, ba chiar ar fi fost şi în spital. Şi soţul său a avut coronavirus, însă amândoi au trecut cu bine peste momentele grele.

Deşi, iniţial, vedeta Pro nu a confirmat boala, lipsa ei de la pupitrul de ştiri a dat de bănuit. Ulterior, după ce s-a vindecat, Andreea Esca a povestit că a trecut prin clipe grele şi că nu doreşte nimănui să simtă ce a simţit ea. Interviul despre lupta cu coronavirusul a fost unul care a emoţionat milioane de români.