Andreea Esca gafă colosală! Apariție incendiară la PRO TV

Până la urmă nimeni nu este perfect, nu-i așa? Andreea Esca a avut parte de o apariție incendiară la PRO TV, în timp ce prezenta buletinul de știri.

Andreea Esca gafă colosală! Apariție incendiară la PRO TV

Admiratorii jurnalistei au savurat din plin mica gafă pe care Esca a făcut-o, fără să își dea seama. Imaginea a devenit virală.

Andreea Esca este, cu siguranță, una dintre cele mai cunoscute dacă nu cea mai populară prezentatoare de știri din România. Vedeta de la PRO TV este o bună profesionistă, care se bucură de o carieră imensă în spate. De mai bine de 20 de ani, Andreea Esca ne prezintă cele mai importante știri ale zilei la PRO TV, iar jurnalista face tot posibilul pentru a arăta perfect cu fiecare ocazie, dând dovadă de profesionalism și experiență în domeniul mass-media.

Andreea Esca, apariție incendiară la PRO TV. Însă, la finalul zilei, până și Andreea Esca este doar un om care poate face greșeli. Recent, celebra știristă a făcut o gafă colosală care a fost savurată de toți admiratorii săi. Jurnalista a avut parte de o apariție de senzație pe sticlă, atunci când i s-a văzut breteaua de la sutien, în timp ce prezenta buletinul de știri de la PRO TV.

Dar asta nu este tot. Putem spune că ușurință faptul că întreaga suflare masculină a României s-a putut bucura de o priveliște de zile mari, atunci când bluza roz a prezentatoarei a lăsat la vedere un bust generos, care ar stârni invidia oricărei doamne sau domnișoare.