Andreea Esca, prima reacție după ce Gina Pistol și-a recunoscut sarcina. Ce i-a transmis vedeta
in

Andreea Esca, prima reacție după ce Gina Pistol și-a recunoscut sarcina. Ce i-a transmis vedeta

Vestea că Gina Pistol este însărcinată a uimit pe toată lumea.

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi. Vedeta are mii de fani care o susțin și care îi sunt mereu alături. În plus, ea este extrem de activă în mediul online, acolo unde ține legătura cu internauții. Nu pierde nicio informație prețioasă și nici nu ezită să își dea cu părerea atunci când este cazul. Imediat ce a văzut postarea Ginei Pistol legată de sarcină, ea a ținut să îi transmită un mesaj foarte emoționant.

Andreea Esca, mesaj emoționat pentru Gina Pistol

După ce ce în mediul online au apărut multe zvonuri cum că Gina Pistol este însărcinată, vedeta a recunoscut. Ea și iubitul ei au plecat în prima lor vacanță, după ce au aflat că vor fi părinți. Acolo nu au mers doar să se relaxeze, ci și să filmeze un videoclip extrem de emoționant. Filmarea a fost postată zilele trecute pe YouTube și a stârnit zeci de reacții din partea fanilor, dar și din partea altor vedete de la noi, Una dintre cele care au i-au lăsat un mesaj prezentoareai este chiar Andreea Esca.

„Vezi, @ginapistol, că toate vin când trebuie, cu cine trebuie, încotro trebuie? Tare mă bucur pentru tine!, i-a transmis Andreea Esca.

Vestea că Smiley și Gina Pistol vor deveni părinți a uimit pe toată lumea. Ei au decis să păstreze secretul doar pentru ei, până când totul a fost sigur. Blondinei i s-a spus în trecut că sunt șanse extrem de mici să nască pe cale naturală. Minunea s-a întâmplat, iar urmează să fie mamă, moment pentru care se pregătește intens. Nimeni nu a știut până acum cu ce probleme s-a confruntat ea, dar nici cât de mult își dorea un copil.

Andreea Esca, prima reacție după ce Gina Pistol și-a recunoscut sarcina. Ce i-a transmis vedeta

În filmarea postată pe contul lui de YouTube, cele două vedete le vorbesc fanilor despre cum au decurs ultimii ani din viața lor. În plus, dau și detalii foarte importantă despre sarcină și despre cum vor fi ei ca părinți.

“În urma unor analize medicale; acum câțiva ani, am aflat că șansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emoții, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate și am știut că totul este bine. În sfârșit, a venit momentul să aflați de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani și cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3!”, a mărturisit zilele trecute Gina Pistol.

Sânziana Buruiană, prima imagine cu fetița. Cea mică a primit nota 10 la naștere / FOTO

Sânziana Buruiană, prima imagine cu fetița. Cea mică a primit nota 10 la naștere / FOTO

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina. Anunțul făcut de vedetă pe Instagram: „Vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi” Citeşte întreaga ştire: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a anunțat pe Instagram că a pierdut sarcina. „Vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi”

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina. Anunțul făcut de vedetă pe Instagram: „Vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi”