Doi dintre cei mai iubiţi oameni de televiziune din România. Cei doi au fost tot timpul subiectul presei atunci când vine vorba despre veniturile salariale încasate din televiziune. Acum, Dan Negru iese public cu o nouă provocare pentru colega sa de breaslă. Momentan, Andreea Esca nu a acceptat.

Dan Negru este printre cei mai renumiţi angajaţi ai trustului Antena 1. Emisiunile sale au fost, de-a lungul timpului, în topul audienţelor la nivel naţional. Dan Negru este renumit pentru revelionul pe care îl organizează de ani de zile. Acum, acesta a luat decizia de a anunţa public o provocare care o va uimi pe Andreea Esca. Totul a pornit după ce s-a zvonit că Dan Negru câştigă o sumă colosală pentru spectacolul pe care îl prezintă de 18 ani, în fiecare noapte de Anul Nou.

Din acest motiv, Dan Negru vrea să arate că nu el este singurul care câştigă o grămadă de bani. Acesta a provocat-o pe Andreea Esca să publice fluturaşul său de salariu. Acesta a spus că, dacă Esca va avea curaj să publice fluturaşul de salariu, atunci şi el va spune câţi bani ia entur noaptea de Revelion.

Andreea Esca, provocată de Dan Negru să dea unul dintre cele mai intime detalii din viaţa sa
Andreea Esca, provocată de Dan Negru să dea unul dintre cele mai intime detalii din viaţa sa

Ce a transmis Dan Negru

„Bă, Negrule, păi doar atât dai ca să vin la Revelionul tău ? Că in ziare scrie că iei bine” îmi zice un cântăcios celebru pe care o să-l vedeți la Revelion. Ăsta e un articol apărut ieri care zice că iau 135 mii euro de la tv cu care am contrac. „Salariile pe care le încasează Negru și Esca, un mister pentru români” zice ziaru’. Așa-i că ar fi epic să-mi iau libertatea să vă arăt fluturașu’ de salariu? Pe tot anu’ + revelion. Aș provoca-o pe Esca să o facă prima, pe 1 Decembrie, de ziua Pro-ului. Ladies first. Și apoi o fac și eu de Revelion”, a publicat Dan Negru.

Sunt foarte mulţi români care aşteaptă să afle câţi bani câştigă cei doi oameni de televiziune. CEa mai aşteptată reacţie este a Andreei Esca, însă mai mult ca sigur Andreea Esca nu va accepta provocarea din partea lui Dan Negru.

Andreea Esca este o emblemă a trustului Pro TV, fiind cel mai vechi prezentator de ştiri de la acest post de televiziune. De altfel, Dan Negru este recunoscut pentru Revelionul de la Antena 1. Emisiunea de Anul Nou are o vechime de 18 ani şi continuă să fie organizată cu succes.