Andreea Esca și Adelina Pestrițu, desființate de Dana Budeanu! Ce le reproșează creatoarea de stil

Pandemia strică prieteniile la casele mari. O dovesteste ultimul scandal iscat chiar de Dana Budeanu care le are în centru pe vedetele ce au declarat public faptul că au fost infectate cu noul coronavirus.

Andreea Esca și Adelina Pestrițu, desființate de Dana Budeanu! Ce le reproșează creatoarea de stil

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Dana Budeanu este o fire extrem de efervescență care nu se da niciodată înapoi de la a aface remarci dure. de dată această, creatarea de stil le-a desființat pe vedetele de la noi care au anunțat în mod publică faptul că au fost infectate cu virusul SARS-COV2.

Andreea Esca și Adelina Pestritu în vizorul criticilor

Printre vedete care au declarat în ultimele luni în fața întregii țări că s-au infectat cu noul coronavirus se află atât Adelina Pestritu cât și Andreea Esca. Dacă Adelina a mai fost criticată în analizele de stil ale Danei Budeanu, despre Andreea Esca se credea că îi este o prietenă destul de apropiată.

Cu toate acestea, se pare că excentrica vedetă nu a stat prea mult pe gânduri și a tăiat în carne vie în ceea ce privește persoanele publice. Vizibil extrem de intrigată de declarațiile celor care și-au povestit experiența, creatoarea de stil i-a numit ”nenorociți” pe cei din această categorie a lumii showbizului.

      ”Că să fiu directă, toți cei care ați făcut asta oriunde sunteți niște nenorociți. Asta înseamnă să te prostituezi la propriu pentru orice. Voi nu ați făcut un rău imens acestei societăți, voi ați făcut o crimă împotriva tuturor celor care se uită la voi. Ăia care ați luat bani și care acceptat să faceți aceste parteneriate pe boală, ați indus o panică de nedescris care a îmbolnăvit minți și suflete. Nu ne interesează că sunteți voi bolnavi. Nu vă e rușine? Să contribuiți la panică în rândul oamenilor care și așa sunt loviți de incompetența celor care ne conduc, care și-au pierdut job-urile, care nu știu încotro s-o ia. Voi ați călcat în picioare tuturor oamenilor care v-au văzut. Nu există să faci asta! Toți cei care ați făcut asta sunteți niște gunoaie. ” a precizat Dana Budeanu în emisiunea ei de pe Youtube.

La polul opus în concepția vedetei se află Dan Bittman care sia exprimat la rândul sau în mod public opinia de a  nu crede în cifrele raportate de către autorități. Solistul trupei Holograf a ținut să precizeze că unul dintre scopurile contextului actual al crizei epdemiologice este de a crea panică.

Dana Budeanu a afirmat în repetate rânduri că ea însăși crede în existența virusului însă nu este de acord cu isteria creeată în jurul acestuia și mai ales cu modul în care autoritățile gestionează această situație. Vedeta militează pentru ridicarea unora dintre măsurile impuse în prezent pe care le consideră abuzive. Printre acestea se numără inclusiv redeschiderea unităților de învățământ.

Pusă la zid după alegeri

Dana Budeanu a fost la rândul ei arătată cu degetul după alegerile locale. Creatoarea de stil a fost considerată de mulți urmăritori că ar fi fost responsabilă de campania electorală a fostului Primar al Bucureștiului, Gabriela Firea. Vedeta a recunoscut însă că o susține pe această în drumul spre a câștigă un nou mandat, însă nu și faptul că ar fi acceptat în mod oficial să se ocupe de campania acesteia.

În perioada respectivă, Dana a realizat inclusiv un interviu cu Gabriela Firea în cadrul emisiunii sale de pe Youtube. Dana Budeanu a precizat atunci că o susține pe Gabriela Firea pentru că îi admira tenacitatea de a duce la bun sfârșit numeroase proiecte de tip administrativ care aveau că scop dezvoltarea Capitalei.