Andreea Esca, surpriză pentru fiica ei după ce a fost externată. Alexia Eram a fost așteptată de familie acasă: „Uitați ce mi-a adus mama”

Alexia Eram a fost primită așa cum se cuvine acasă.

Andreea Esca, surpriză pentru fiica ei după ce a fost externată. Alexia Eram a fost așteptată de familie acasă: „Uitați ce mi-a adus mama"

Ultimele zile au fost unele extrem de grele pentru Alexia Eram și pentru familia sa. Fiica Andreei Esca a avut niște dureri insuportabile și a decis să meargă la spital. Medicul a consultat-o, i-a dat diagnosticul și a operat-o de urgență. Intervenția chirurgicală a fost una care a îngrijiorat pe toată lumea dragă ei.

Alexia Eram, surprinsă de mama ei

A fost pentru prima dată în viața vloggeriței când a ajuns pe masa de operație. S-a temut extrem de tare, mai ales că nici măcar o anestezie totală nu a fost nevoită să își facă. Extrem de sinceră cu fanii săi, iubita lui Mario Fresh i-a ținut pe aceștia la curent cu tot ceea ce s-a întâmplat. Ea s-a filmat până în momentul în care s-a operat.

„M-a durut foarte tare stomacul și burta și am fost să îmi fac analize și ecografie și am apendicită, așa că sunt la spital ca să mă operez. Am emoții, pentru că este prima operație și prima anestezie generală, dar o să fie bine”, declara Alexia Eram pe InstaStory.

Andreea Esca, surpriză pentru fiica ei după ce a fost externată. Alexia Eram a fost așteptată de familie acasă: „Uitați ce mi-a adus mama"

Imediat după ce și-a revenit din anestezie, Alexia Eram a postat o serie de imagini cu ea în mediul online. A postat de asemenea și o serie de imagini cu ea de pe patul de spital. Le-a transmis apoi admiratorilor un mesaj, pentru a-i liniști și pentru a le spune că este în regulă. Aceștia i-au transmis toate gândurile lor bune și s-au bucurat că nu a fost ceva mai grav.

”Gata! Sunt bine! Mulțumesc pentru toate mesajele!”, a mai zis Alexia Eram 

Operația de apendicită a decurs așa cum trebuie, iar vedeta s-a întors acasă unde a fost așteptată de întreaga sa familie. Andreea Esca a avut grijă ca fiica ei să fie primită așa cum trebuie și i-a pregătit acesteia o surpriză de care s-a bucurat enorm. Nu s-a putut abține și le-a arătat și fanilor de pe Instagram cum a fost primită.

„Uitați ce mi-a adus mama aici… supă cu găluști. Hmm… mulțumesc”, a spus tânăra într-un scurt video postat pe InstaStory în care le arată fanilor preparatul gătit de Andreea Esca.