Fericire mare în familia Ibacka, asta pentru că mai este foarte puțin până când Andreea va da naștere celui de-al doilea moștenitor. Așadar, pentru că își ține mereu fanii la curent cu noutățile din viața sa, Andreea a făcut anunțul pe internet și a menționat când va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Bineînțeles, vedeta s-a postat mândră cu burtica la vedere recent, precizând că este ultimul weekend cu bebelușul în pântece.

Mult a fost, puțin a mai rămas până când Andreea Ibacka va deveni mamă pentru a doua oară. Așadar, pentru a-i ține pe fani la curent, actrița a postat o fotografie pe Instagram, cu burtica la vedere, precizând că este ultimul weekend alături de bebelușul său în pântece.

Când naște Andreea Ibacka. Ce a anunțat vedeta

Andreea Ibacka radiază de fericire, asta pentru că mai este foarte puțin până când va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Vedeta a postat duminică seara o fotografie în care a surprins burtica de graviduță în toată splendoarea.

De asemenea, alături de imagine, vedeta a lăsat și un mesaj pentru internauții ei, precizând că este ultimul weekend cu bebelușul său în burtică, semn că începând de astăzi, 4 octombrie, Andreea Ibacka a intrat pe ultima sută de metri și săptămâna aceasta va naște.

„Ultimul weekend cu bebe în burtică a venit cu soare și voie bună în Orășel. Ceea ce vă doresc și vouă!”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.

Andreea Ibacka, dezvăluiri despre viața de graviduță cu puțin timp înainte să nască

Au mai rămas doar câteva zile până când Andreea Ibacka va deveni din nou mamă, așa că în urmă cu ceva timp, vedeta făcea niște mici dezvăluiri despre viața de graviduță cu puțin timp înainte să nască.

Actrița a scris pe Instagram că sunt nopți în care respiră destul de greu, iar în alte zile se deplasează foarte încet, asta din cauza burticii care a crescut în cele nouă luni de sarcină. Însă, cu toate acestea, vedeta a mai mărturisit că nu poate compara cu nimic sentimentul de a fi însărcinată, precizând că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa.

„Aceasta sunt eu, emoționată, cu câteva zile înainte de nașterea celui de-al doilea copil. Și recunosc, sunt momente în care mă deplasez ca elefănțelul Dumbo, altele în care încă mă minunez atunci când îmi văd reflexia măricică în oglindă și destule nopți în care respir greu cu așa burtică. Însă miracolul pe care îl trăiesc este dincolo de toate greutățile, iar burtica aceasta de care îmi va fi dor în curând îmi oferă atâta bucurie. ?? Ba chiar sunt momente în care mă simt mai frumușică cu rotunjimile actuale, așa cum s-a întâmplat și la ședința aceasta foto memorabilă”, a scris Andreea Ibacka pe Instagram.