Andreea Mantea a rămas fără cont de Instagram. Ce mesaj le-a transmis fanilor: ”În viață nu este bine să renunți”
in

Andreea Mantea a rămas fără cont de Instagram. Ce mesaj le-a transmis fanilor: ”În viață nu este bine să renunți”

Nu este o perioadă prea bună pentru Andreea Mantea.

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi. Fanii ei o apreciază pentru sinceritatea cu care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. Ea este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și se bucură de succes. Obișnuia să fie extrem de activă pe contul ei de Instagram, dar zilele acestea a rămas fără el. Acesta i-a fost închis de două ori.

Fanii ei adevărați știu despre ea că este o persoană extrem de rezervată când vine vorba despre viața personală. Anul acesta a fost unul plin de încercări pentru brunetă, dar nu s-a lăsat. A dat dovadă că este o femeie puternică de fiecare dată și a continuat să meargă înainte.

Andreea Mantea: ”Am încercat să recuperez acel cont”

Lunile trecute, ea a decis să se apropie și mai tare de fanii ei. Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat pe care a preferat să-l țină ascuns. Mulți au fost curioși cine este iubitul vedetei, dar acum s-a aflat. În urmă cu mult timp, ea s-a despărțit de Cristea Mitrea, alături de care are chiar și un copil. De atunci, frumoasa prezentatoare nu s-a mai afișat cu nimeni până anul acesta.

Recent, ea a avut parte de o experiență neplăcută. Vedeta s-a confruntat cu o situație destul de delicată. Contul de Instagam pe care l-a făcut pentru emisiunea pe care o prezintă i-a fost închis de două ori. În primă fază, mulți au crezut că este vorba despre contul ei personal, dar admiratorii trebuie să stea liniștiți din acest punct de vedere.

Andreea Mantea a rămas fără cont de Instagram. Ce mesaj le-a transmis fanilor: ”În viață nu este bine să renunți”

După ce a trecut prin toate acestea, prezentatoarea a decis să le transmită fanilor un mesaj foarte important. Le-a mulțumit acestora pentru toată susținerea și le-a spus că în viață nu trebuie să renunți niciodată.

”Am încercat să recuperez acel cont, «Trăiri alături de Andreea Mantea», așa că am făcut un alt cont. Vă mulțumesc tare mult că mi-ați dat follow și acolo, dar, din păcate, ați observat, și acel cont a fost închis. Nu știu de ce, nu știu dacă îmi dă cineva report sau Instagramul pur și simplu… nu știu închide aceste pagini pentru că cuprindea numele de Andreea Mantea” , a spus ea.

Bogdan Mocanu și Anna Lesko, goi în cadă. Ce a declarat cântărețul: „Urmează orgasm...”

Bogdan Mocanu și Anna Lesko, goi în cadă. Ce a declarat cântărețul: „Urmează orgasm…”

Oana Roman, uimită de cât a putut să slăbească. Vedeta a ajuns de nerescunoscut: "Nu există minuni"

Oana Roman, uimită de cât a putut să slăbească. Vedeta a ajuns de nerescunoscut: „Nu există minuni”