Andreea Mantea, ce notă a luat la bacalaureat și care a fost primul ei loc de muncă!

Andreea Mantea nu a fost dintotdeauna celebră. Iată cum a arătat începutul ei în televiziune.

Andreea Mantea, ce notă a luat la bacalaureat și care a fost primul ei loc de muncă!

Andreea Mantea este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Este frumoasă, talentată și are tot ce și-ar putea dori. Este împlinită din plin în plan profesional și se declară a fi o femeie fericită alături de fiul ei minunat pe nume David, dar și de misteriosul bărbat care face parte din viața ei de câțiva ani buni.

Cu toții știm faptul că Andreea mantea este o fire extrem de carismatică și că este fosrte plăcută publicului pentru firea ei mereu jucăușă.

A reușit să ajungă la inimile oamenilor prin faptul că este autentică și că apelează întotdeauna la sinceritate. Atunci când are ceva de spus, știe să o facă într-un mod ferm, dar, în același timp, destul de elegant.

Nu este de mirare faptul că emisiunea de pe Kanal D în care chiar ea este persoanjul principal are un atât de mare succes.

Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu detalii despre viața Andreei Mantea de dinainte să devină celebră. Din notele pe care le-a obținut la examenul de bacalaureat, am putea spune că a fost o elevă cu o capacitate medie. Însă, după cum se vede, acest lucru contează cel mai puțin acum căci frumoasa brunetă are un succes imens în televiziune.

Vedeta s-a născut chiar în București, pe 20 septembrie 1986. A absolvit liceul Sfântul Pantelimon, fiind o elevă mediocră și abia a luat nota 7.40 la bacalaureat, după ce era să pice proba orală de limba română, unde a obținut doar 5,5.

La scris, prezentatoare a stat mult mai bine și a luat 8.30. Au urmat apoi 9.60 la educație fizică, 8 la limba engleză, la sociologie, 5.70, iar la geografie, 7.85.

Andreea Mantea, ce notă a luat la bacalaureat și care a fost primul ei loc de muncă!

Lansarea din Libertatea și primul loc de muncă

Mai târziu, Andreea a apărut în ziarul Libertatea, ca fata de la pagina 5. A câștigat și Miss Playboy, după ce a pozat complet goală. Fire ambițioasă, a vrut să aibă și studii superioare și a absolvit Facultatea de Relații Economice Interne și Internaționale.

Imediat ce a terminat clasa a noua, la doar 15 ani, Andreea s-a angajat ca picoliță pentru a face bani.

„După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis ca asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar. Așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model.”, mărturisea Andreea în urmă cu câţiva ani.