Andreea Mantea, decizia dată de judecători. Vedeta a pierdut lupta în instanţă

Vedeta de la Kanal D a fost sancționată de către autorități în urmă cu câteva luni. Toamna trecută o găsea pe Andreea Mantea într-o ipostază dificilă, care a pus-o pe brunetă în postura de a se adresa Judecătoriei Sectorului 1.

Andreea Mantea, decizia dată de judecători. Vedeta a pierdut lupta în instanţă

Frumoasa prezentatoare a înaintat o cerere către Instanță, pe care însă magistrații au respins-o recent. Deocamdată, decizia dată de judecători nu este definitivă, Andreea Mantea având șansa să răstoarne totul în favoarea ei la apel.

Frumoasa brunetă a reușit să se aleagă cu o sancțiune, după ce a fost amendată în trafic.

Nemulțumită de decizia polițiștilor de la Rutieră, Andreea Mantea a apelat la Instanță și a depus o cerere pentru a i se anula procesul verbal care semnala contravenția. După ce a fost prinsă în fapt de către oamenii legii, vedeta de la Kanal D a decis să își facă dreptate și a contestat amenda primită în timp ce conducea. Din păcate, prima sentință a magistraților arată că cererea prin care Andreea solicita anularea procesului verbal de contravenție este respinsă. Totuși, Andreea Mantea mai are o șansă pentru că decizia dată de judecători nu este definitivă.

Respinge plângerea contravențională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei instanței, 28.01.2021, se arată în textul deciziei de la Tribunal.

Andreea Mantea, decizia dată de judecători. Vedeta a pierdut lupta în instanţă

Vedeta visează la cel de-al doilea copil. Care e motivul pentru care Mantea își dorește o fetiță

În timp ce așteaptă să se soluționeze lupta din fața judecătorilor, Andreea Mantea își face planuri de viitor. În cadrul emisiunii “Trăiri alături de Andreea Mantea”, din data de 18 ianuarie, vedeta a mărturisit că visează să devină din nou mamă. După ce a adus pe lume un băiat, pe David, fiul lui Cristi Mitrea, Andreea și-ar dori și o fetiță.

Știu că nu par, dar unii dintre cerceii mei sunt foarte scumpi și vreau să am grijă de ei, nu vreau să îi scris. Mă gândesc că poate o să fac o fetiță și o să îi las cerceii mei, a povestit Andreea.

David, însă, nu a fost de acord cu mama sa.

Încearcă, dar o să vezi că mâine nu o să te doară burtica, a afirmat el.

Păi nu te doare burtica de la bebeluș, a explicat vedeta, în schimbul de replici cu fiul său.