Mărturirile emoționante ale vedetei: ”Eu am încercat, nu știu dacă și el”

Andreea Mantea a vorbit cu sinceritate despre ”relația” dintre ea și Cristi Mitrea, cea care s-a încheiat în urmă cu 6 ani. Prezentatoarea TV spune că a încercat o împăcare cu el, însă totul a fost în zadar.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au despărțit la scurt timp după terminarea filmărilor de la ”Burlăcița”, însă chiar în momentul în care prezentatoarea TV a rămas însărcinată. Ea spune că a urmat o perioadă grea și că a fost și victima agresiunilor fostului său partener.

După ce a aflat că va fi mamă pentru prima dată, vedeta povestește că a încercat să aibă o relație bună cu cel tatăl copilului său, însă precizează că deși a încercat cel mai probabil nu s-a dorit acest lucru și din partea opusă, iar în prezent ea și Cristi Mitrea au ajuns să nu-și mai vorbească.

”Noi n-am mai fost împreună de la conceperea lui, am încercat la un moment dat când eram însărcinată, eu cel puțin am încercat, nu știu dacă el a încercat cu adevărat, dar eu am încercat”, a spus Andreea Mantea pe YouTube.

Vedeta a povestit că relația dintre ea și luptătorul MMA nu a funcționat deloc, însă se bucură că a reieșit un băiat care îi seamănă de minune și care îi face viețile mai frumoase și o face mai puternică.

Ea a încercat să-l facă pe cel mic să înțeleagă că trebuie să stea și cu tatăl său, dar acum regretă că ”l-a obligat” să aibă o legătură cu el, deoarece acesta nu își dorea niciodată să meargă cu Cristi Mitrea și plângea de fiecare dată când se ducea acasă la el.

În prezent fiul ei nu mai are nicio relație cu părintele său, nu s-au mai văzut și nu își mai vorbesc, asta deoarece David nu-l mai acceptă în viața sa pe luptătorul MMA.

Cristi Mitrea nu și-a recunoscut fiul la început și a mărturisit în cadrul unui podcast că a avut îndoieli cu privire la faptul că el ar fi tatăl lui David, însă spune că și-a dat seama că într-adevăr micuțul e sânge din sângele lui, dar din acest motiv nu-l are trecut ca părinte în certificatul de naștere.

“Am avut o perioadă în care nu eram linștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea..am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează”, a spus Cristi Mitrea pe YouTube.