Andreea Mantea, motivul real pentru care a plecat de la ”Puterea Dragostei”! Acum s-a aflat tot adevărul

Andreea Mantea dă cărțile pe față și vorbește despre motivul adevărat care a detrminat-o să părăsească emisiunea ”Puterea Dragostei”.

Andreea Mantea, motivul real pentru care a plecat de la ”Puterea Dragostei”! Acum s-a aflat tot adevărul

Andreea Mantea a plecat acum ceva timp de la cârma emisiunii ”Puterea Dragostei”. În locul ei a venit Cristina Mihaela, fostă concurentă în cadrul competiției ”Bravo! Ai stil”.

Lucrurile le merg ca pe roate amândurora, însă fanii au fost profund îndurerați la aflarea veștii cum că Mantea nu va mai apărea ca moderator al emisiunii. În urma aplecării ei, au apărut foarte multe semne de întrebare și controverse. Însă iată că a venit vremea ca toate să primească un răspuns destul de clar din partea frumoasei Andreea Mantea.

A trecut ceva timp de când Andreea a părăsit emisiunea Puterea Dragostei. Între timp, vedeta a început un nou proiect inedit pe Kanal D. ”Trăiri alături de Andreea Mantea” este emisiunea cu și despre frumoasa brunetă care, bineînțeles, îl are în centrul atenției și pe micuțul ei fiu, David.

Chiar și așa, întrăbările și nelămuririle tot au rămas. Iată că a venit momentul ca Andreea Mantea să dea cărțile pe față și să spună motivul real pentru care a ales să facă acest pas în viața ei.

Frumoasa prezentatoare TV a declarat faptul că fiul ei reprezintă principalul motiv. Își dorește ca acesta să nu fie nevoit să crească prin alte țară, departe de familie și prieteni. Așa că a luat această decizie spre binele suprem și necesar al fiului ei.

”Mi-am dorit ca David să nu crească departe de familie. Să se bucure de perioada copilăriei, alături de bunici, de prietenii lui din România. Eu mi-am dorit foarte mult acest reality-show, «Trăiri alături de Andreea Mantea», nu a fost nevoie să fiu convinsă de acest lucru și iată că, la câteva ediții difuzate, emisiunea este primită foarte bine de public”, a spus ea.

Andreea Mantea, motivul real pentru care a plecat de la ”Puterea Dragostei”! Acum s-a aflat tot adevărul

Andreea Mantea are o relație foarte apropiată cu fiul ei

Viața Andreei Mantea este una perfectă acum. Are parte de iubire din partea unui bărbat, este o mamă fericită și are foarte mult succes în planul profesional. Publicul o știe ca o persoană asumată, responsabilă și trebuie să recunoaștem faptul că ”meseria” de mamă i se potrivește de minune.

Cei doi au o relație extrem de specială, se înțeleg de minune chiar și din priviri. Au o conexiune aparte. Andreea Mantea încearcă să-i facă toate poftele lui David, însă îi și atrage atenția atunci când face ceva greșit. Este o mamă echilibrată. Adoptă o atitudine fermă atunci când este necesar și la fel de bine îl și laudă în momentul în care este nevoie.

”Am o relație extraordinară cu David, de cele mai multe ori ne înțelegem din priviri, este o legătură specială. Sunt o mamă leoaică, deși trebuie să recunosc că mă gândeam că voi fi acel gen de mamă care își va lăuda copilul indiferent de ce va face acesta. Însă, sunt o mamă fermă când este cazul, îi atrag atenția atunci când greșește, dar îl și felicit atunci când face un lucru bun”, a mai spus ea, pentru sursa citată.