Andreea Marin a început să plângă, în direct. Ce a emoționat-o atât de tare pe vedetă: „Până la urmă sunt om”

Andreea Marin nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

Andreea Marin a început să plângă, în direct. Ce a emoționat-o atât de tare pe vedetă: "Până la urmă sunt om"

Andreea Marin a avut un moment de slăbiciune chiar în direct. Vedeta a izbucnit în lacrimi în cadrul noii sale emisiunii de la TVR 2. Ea s-a emoționat extrem de tare și nu i s-a mai întâmplat acest lucru niciodată. Are 30 de ani de televiziune și în tot acest timp nu a pățit una ca asta. Fanii ei au rămas, de asemenea, cu gura căscată.

Zilele acestea, fosta „zână” a Surprizelor a revenit pe micile ecrane, iar momentul respectiv a fost plin de emoții pentru ea. A trecut multă vreme de când prezentatoarea nu mai avea nicio emisiune, iar faptul că acum are una o face extrem de fericită. Nu a plâns niciodată în direct, dar într-o asemenea situație s-a simțit pur și simplu copleșită.

Andreea Marin s-a emoționat extrem de tare

Andreea Marin este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și are succes pe toate planurile. În plus, vedeta are și o comunitate mare de fani cu care extrem de sinceră. Frumoasa prezentatoare stă adesea de vorbă cu ei și le povestește ce mai face. Mai mult de atât, în ultima vreme postează imagini cu ea din culisele emisiunii pe care o prezintă.

Andreea Marin a început să plângă, în direct. Ce a emoționat-o atât de tare pe vedetă: "Până la urmă sunt om"

Recent, după ce a început să plângă la televizor, „zâna” a simțit nevoie să vină cu o serie de explicații. Și-a deschis inima în fața oamenilor de pe social media. Ea a adus în discuție situația în care a început să plângă în direct, dar nu a mărturisit și care este motivul pentru care s-a emoționat atât de tare. Declarațiile sale au impresionat pe toată lumea.

„Am trăit și asta: de la primul cuvânt față în față cu invitata mea de azi, am izbucnit în plans. Nu m-am emoționat doar puțintel, nu am lăcrimat pe ascuns, pur și simplu ceva adânc în mine s-a deblocat și am plâns de-a binelea. Credeam că experiența – 27 de ani de televiziune și mulți dintre ei cu formate cu emoție puternică – va fi aliatul meu. Dar… Până la urmă sunt om. Vă aștept la ora 18 la emisiunea @nuexistanusepoate, veți afla cine e invitata mea chiar atunci!”, a dezvăluit vedeta, pe contul său de Instagram.