Andreea Marin a trecut prin clipe de groază. Nu o să îţi vină să crezi ce îi făcea Ştefan Bănică

Au trecut ani de la despărţirea dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică Junior, însă nu s-au stins ecourile scandalurilor şi suferinţei prin care a trecut zâna.

Incredibil. Nu o să îţi vină să crezi cum arăta Deea Codrea înainte de operaţiile estetice
Incredibil. Nu o să îţi vină să crezi cum arăta Deea Codrea înainte de operaţiile estetice

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Junior au fost o familie des comentată de tabloidele din România, dar şi de peste graniţă. Ei au format un cuplu puternic, însă cu un final dramatic. Divorţul dintre cei doi a fost extrem de discutat mult timp. Una dintre persoanele care a discutat intens ce a existat între cei doi, mai ales cât a suferit Andreea Marin.

Despărţirea oficială dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică junior era un subiect aşteptat de toţi românii, asta acum şapte ani. De despăriţire se pare că au fost amândoi vinovaţi. Atât vecinii, cât şi prietenii şi familia sunt de aceeaşi părere.

Cele mai multe poveşti s-au înconjurat de cei doi atunci când vine vorba despre caracterele lor puternice care i-au făcut gata de scandal la orice minut. În 2013 deja se ştia de divorţ, însă niciunul dintre cei doi nu a dat detalii amănunţite despre cele întâmplat. Un apropiat al celor doi, Sabin Ivanof a vorbit despre cei doi şi despre suferinţele din acest cuplu.

Ce povesteşte Sabin Ivanof

Pe vremea scandalurilor, Sabin Ivanof şi Ştefan Bănică Junior erau implicaţi într-un litigiu important din cauza afacerilor cu blocul de locuinţe. Până la acel an, cei doi erau foarte buni prieteni. Prietenia lor a durat mai bine de 20 de ani. Sabin vorbea pe atunci despre umilinţele prin care trecea Adreea Marin.

”(…) ştiu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea”, povestea Sabin Ivanof.

Andreea Marin a trecut prin clipe de groază. Nu o să îţi vină să crezi ce îi făcea Ştefan Bănică

Acesta a explicat că Andreea era şi bătută. Potrivit lui Sabin Ivanof, Ştefan Bănică era obişnuit să lovească femeile din viaţa sa. Aceste informaţii nu au fost niciodată confirmate nici de Bănică, nici de Andreea Marin. Sabin Ivanof a susţinut că este adevărat şi că dezvăluirile sunt adevărate, deşi riscă să fie acuzat de Bănică Jr. pentru ce a făcut.

”Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă”, povestea Ivanof.