Andreea Marin, ce planuri are de sărbători: ”Ne gândim la ei cu drag”

Andreea Marin se gândește cu nostalgie la sărbătorile de iarnă.

Andreea Marin, ce planuri are de sărbători: ”Ne gândim la ei cu drag”

Andreea Marin este o femeie de succes și o mamă devotată. Ea este apreciată mai ales pentru pozitivitatea pe care o emană de fiecare dată când se află în lumina reflectoarelor.

Pe lângă faptul că luna decembrie reprezintă un motiv de bucurie pentru toată lumea, datorită sărbătorilor de iarnă, Andreea Marin mai are încă un motiv de mare bucurie. Vedeta sărbătorește ziua de naștere a fiicei sale care, în acest an, va împlini vârsta de 13 ani.

Cu toate că așteaptă cu nerăbdare aceste momente, frumoasa vedetă mărturisește faptul că are un mare dor în suflet și o tristețe, pe care le resimte în special în această perioadă. Acest lucru se datorează faptului că îi lipsește ceva sau, mai bine spus, cineva.

„De mama și de tata, împreună … De puritatea copilăriei, de lipsa grijilor, de omătul cât casa … De plăcintele fierbinți scoase din cuptor … De mireasma de rășină … De iubirea ce ne lega … Acum, ei sunt îngeri. Ne gândim la ei cu drag de sărbători și ne rugăm pentru ei …”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin, ce planuri are de sărbători: ”Ne gândim la ei cu drag”

Andreea Marin simte din plin dorul de părinți

Andreea Marin a fost foarte apropiată de părinții săi care, din nefericire, nu se mai află în această lume. Pe măsură ce sărbătorile se apropie, aceasta a declarat că își aduce aminte cu mult drag, dor și nostalgie de vremurile în care era doar un copil lipsit de griji, înconjurat de voie bună, de iubirea părinților și de mirosul diferitelor bucate pe care mama ei le pregătea.

Cât despre ceea ce va face de sărbători, prezentatoarea TV a marturisit că nu și-a făcut mari planuri pentru anul acesta, însă, de un lucru este absolut sigură. În anul acesta plin de încercare ea își va petrece sărbătorile în sânul familiei alături de cele mai importante persoane din viața ei.

„E încă mult de muncă până atunci, dar noi mereu am petrecut sărbătorile de iarnă acasă, unde e mai bine ca oriunde în lume! Abia aștept să decorăm și să ne bucurăm unii de alții”, este de părere vedeta.