Chiar dacă nu mai sunt soț și soție de ani buni de zile, acest lucru nu îi împiedică să se înțeleagă foarte bine în continuare. Andreea Marin și fostul ei soț, artistul Ștefan Bănică Jr., se găsesc în relații bune, dat fiind faptul că au ceva care îi va uni pentru toată viața, și anume copiii. Cu toate acestea, ce relație se află între Andreea Marin și Radu, băiatul fostului ei soț? Răspunsurile vin chiar din partea ei.

Acum aproximativ o lună de zile, Andreea Marin a avut o apariție de zile mari la Gala UCIN. Nu a fost singuă, ci însoțită de două persoane foarte speciale din viața ei, și anume Violeta, minunata ei fiică, dar și de Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr.. Se pare că relațiile sunt destul de strânse între ei și nu există niciun motiv să nu fie așa. Acest lucru este confirmat chiar de Andreea Marin în cadrul unui interviu.

Se pare că ea și Radu au o relație specială încă de când era doar un copil. Sunt foarte uniți și vede în acest lucru o normalitate. Se pare că are un loc bine pus în sufletul frumoasei prezentatoare. Mai mult decât atât, își exprimă sentimentul de mândrie să-i fi avut pe amândoi alături la Gala UCIN.

„Pentru noi e… normalitate. Dar firește că am fost mândră să îi am alături pe amândoi. I-am invitat pentru că iubesc teatrul și filmul amândoi, iar Ștefan este proaspăt student la actorie”, au fost mărturisirile prezentatoarei TV Andreea Marin despre momentul în care a apărut alături de fiica ei, Violeta, și de Radu, fiul lui Ștefan Bănică.

Andreea Marin, ce relație are, de fapt, cu Radu, fiul lui Ștefan Bănică? ”E parte din sufletul meu și din viața mea””

Radu și Violeta, relație strânsă

Andreea Marin a vorbit și despre relația fiicei ei cu Radu și a dezvăluit că cei doi sunt foarte apropiați, că se sprijină reciproc și își împărtășesc multe lucruri.

„Iubire, acesta e cuvântul. Se iubesc tare mult și se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă”, a mai spus Andreea Marin.