Andreea Marin criticată dur pentru abilitățile sale de gospodină! Ce cuvinte jignitoare i-au fost adresate prezentatoarei

Andreea Marin este una dintre cele mai urmărite vedete din mediul online. Deși deseori se bucură de aprecierea fanilor, uneori fosta Zana a Surprizelor are parte și de situații mai puțin plăcute.

Andreea Marin criticată dur pentru abilitățile sale de gospodină! Ce cuvinte jignitoare i-au fost adresate prezentatoarei

Andreea Marin face parte din categoria persoanelor publice care și-au adunat o cumunitate de fani extrem de mare în mediul online. Pe rețelele sale de socializare vedeta are sute de mii de urmăritori care reacționează în mod constant la postările sale.

Dacă în general fosta soție a lui Ștefan Bănică promovează pe paginile personale proiectele profesionale, uneori, aceasta împărtășește cu fanii și câteva detalii legate de viața personală. În urmă cu puțin timp prezentatoarea a postat pe pagina sa de Instagram un filmuleț în care gătește una dintre rețetele preferate.

Jignită de urmăritoarele sale

Andreea și-a dorit să împărătească cel mai probabil cu urmăritoarele sale o rețetă pe care o prepară ușor și cu ingrediente puține. Prezentatoarea a fost însă imediat scump taxată de câteva doamne care i-au adresat critici destul de jignitoare. Cum era de așteptat, cu temperamentul sau mereu pozitiv Andreea nu a raspuns în nici un fel răutăților aruncate în comentarii.

”Ce-i ăla Andreea?’ Orez bine gătit’?”, ”Lasă-i pe alții să gătească! Ești minunată dar nu în bucătărie!” i-a scris o urmaritoare.

De altfel Andreea a avut parte și de comentarii în care i se sugera că nu a urmat deloc rețeta corectă.

 ”Greșit cum e făcut, dragă Andreea.” a fost comentariul primit de la o altă fană.

Chiar dacă multe dintre mesajele pe care le primește în mediul online, nu au deloc o nota pozitiva, Andreea Marin pare să nu fie deloc deranjată de acestea. Vedeta posteaza în continuare mici frânturi din activitățile zilnice din locuința sau grădina sa, cu scopul de a fi cât mai aproape de fani.

 

Și-a găsit partenerul de viață ideal

Andreea apare aproape întotdeauna singură în imaginile pe care le postează pe conturile sale, însă tot ea a mărturisit că cel care este responsabil de partea tehnică a acestora este chiar iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de doi ani, însă au preferat să își țină întotdeauna relația departe de ochii curioșilor. Andreea și Adrian au apărut în spațiul public doar de câteva ori împreună, iar motivul invocat a fost acela că partenerul ei de viață nu își dorește deloc expunere. Bărbatul este mai mic decât vedeta cu câțiva ani însă are o carieră de de succes in diplomație.

Andreea Marin criticată dur pentru abilitățile sale de gospodină! Ce cuvinte jignitoare i-au fost adresate prezentatoarei

În singurul interviu la care cei doi iau luat parte nu au exclus posibilitatea de a avea un copil în viitorul apropiat. În ceea ce privește căsătoria, Andreea nu s-a arătat prea încântată de a face acest pas. Asta pentru că susține ea nu mai crede deloc în însemnătatea actului respectiv.

Andreea și Adrian Brâncoveanu locuiesc în vila prezentatoarei din Pipera alături de fiica acesteia și a lui Ștefan Bănică, Violeta.