Andreea Marin este o femeie de succes, care o duce bine pe toate planurile. Vedeta este extrem de fericită cu tot ce are, iar fiica ei îi face zilele și mai fericite. Cele două au o relație specială și se înțeleg de minune deoarece de 13 ani încoace, Violeta a reușit să îi schimbe total viața prezentatoarei.

Se pot baza întotdeauna una pe cealaltă indiferent de situație. Pe zi ce trece, fiica vedetei este tot mai frumoasă și reușește să își surprindă mereu mama. Vedeta ține enorm la fiica sa iar asta se vede mai ales în ultima vreme când s-a îngrijorat extrem de tare pentru ea. Ce-i drept anul 2020 a fost unul care ne-a pus la grele încercări pe toți.

Nici vedetele noastre nu au avut parte de o perioadă prea bună, din cauza restricțiilor impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Toți au avut câte ceva de pierdut, iar situația este din ce în ce mai gravă.

Andreea Marin, îngrijorată pentru fiica sa

Pentru Andreea Marin este o întreagă provocare să aibă o fată de doar 13 ani. Este nevoită în permanență să țină pasul cu ea și trebuie să se descurce în multe situații în care nu a mai fost pusă până acum. Are o fiică model, care se descurcă foarte bine la școală și de rezultatele căreia este mândră de fiecare dată.

”E foarte precoce, practic, ea e cea mai mică din an, a mers în clasa întâi la 4 ani şi jumătate, a avut o curiozitate şi o energie speciale, nu am putut să o ţin în loc. Îmi propusesem să o ţin 2 ani în acelaşi an când oboseşte, dar nu a fost cazul, îi mulţumesc lui Dumnezeu, cred că nici nu ar accepta, e prea ataşată de colegii ei”, a povestit ea.

Andreea Marin, dezvăluiri despre cursurile online ale fiicei sale. Ce a povestit prezentatoarea: „Îmi făceam griji, dar..."

Cursurile online pe care elevii le fac în această perioadă i-au dat serios de gândit îndrăgitei prezentatoare. Andreea Marin și-a făcut foarte multe griji pentru Violeta, dar ea a reușit să o liniștească. I-a spus mamei sale să nu își facă probleme, pentru că se descurcă și pentru că se adaptează destul de ușor.

Îmi făceam griji, dar ea m-a liniştit, mi-a spus să nu mă îngrijorez, că nu suferă, se adaptează şi se descurcă, înţelege şi ştie că vremurile tulburi vor trece. Practic, ea m-a ajutat cu maturitatea ei”, a declarat Andreea Marin, potrivit okmagazine.