Andreea Marin este gata să devină mamă pentru a doua oară! Declarațiile prezentatoarei: „Dacă Dumnezeu vrea asta”

Andreea Marin a dat din casă un detaliu important despre viața ei personală

Andreea Marin, gata să devină mamă pentru a doua oară! Declarațiile prezentatoarei: "Dacă Dumnezeu vrea asta"

Andreea Marin este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Prezentatoarea se bucură de succes pe toate planurile și are o familie fericită. Mai mult decât atât, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul care i-a furat inima. Cei doi au afișat mereu un tablou în care se vede de la o poștă cât de fericiți sunt împreună.

Frumoasa vedetă a știut mereu ce și-a dorit de la viață. Până la această vârstă „zâna Surprizelor” a reușit să își îndeplinească fiecare dorință. Pentru că este o femeie puternică, ori de câte ori și-a propus ceva ceva, a făcut tot posibilul să îi iasă. Se pare însă că mai are și alte planuri de viitor alături de partenerul său de viață.

Andreea Marin are planuri serioase de viitor

Deși ea este deja fericita mămică a unei fetițe superbe care îi calcă pe urme se pare că ar mai fi loc în familia lor pentru încă un membru.

„Acum Adrian a revenit acasă după misiunea sa ca însărcinat cu afaceri în Oman, așa că suntem din nou toți trei împreună și așteptam sărbătorile cu drag. Prin tradiție, noi le petrecem în cel mai frumos loc, acasă. Așa că nu e nimic diferit anul acesta. Îmi lipsesc doar oamenii frumoși și buni adunați împreună, meseria mea mă aducea adesea înainte alături de sute sau mii de oameni odată, ceea ce nu mai e posibil acum. Dar nu vreau decât să sper că e doar o perioadă grea care va trece, la fel cum au trecut și altele asemenea în istorie. Din păcate, unele pierderi nu mai pot fi reparate…”, a declarat Zâna pentru impact.ro.

Andreea Marin, gata să devină mamă pentru a doua oară! Declarațiile prezentatoarei: "Dacă Dumnezeu vrea asta"

Andreea Marin îi duce uneori dorul lui Adrian Brâncoveanu, fostul consulul al României în Libia. Meseria pe care o are presupune multe plecări în afara țării. Momentan el s-a întors în țară și vor petrece sărbătorile de iarnă împreună.

În timp ce el se afla plecat în interes de serviciu, prezentatoarea s-a apucat de redecorarea locuinței. Asta nu este tot! Vedeta chiar gătește pentru el și își dorește ca pe viitor să facă un copil cu bărbatul de care s-a îndrăgostit.

„Dacă Dumnezeu vrea asta pentru noi, îmi doresc să mărim familia”, a mai spus Andreea Marin.