Andreea Marin – Imagini cu casa ei decorată de Sărbători

Vedeta se pregăteşte să petreacă sărbătorile alături de cei dragi, însă luna decembrie are o semnificaţie aparte pentru ea şi din alt motiv. Andreea este născută pe 22 decembrie, iar p 15 decembrie o aniversează şi pe fiica ei, Ana Violeta, care împlineşte 13 ani.

Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători

Andreea Marin a dezvăluit mai multe imagini cu casa ei decorată pentru sărbătorile de iarnă.

Andreea a povestit că în fiecare an pune în brad un glob pictat cu chipul fetiţei sale, fiecare obiect având, de altfel, o poveste a sa.

“In fiecare an, în preajma zilei de naștere a fetiței mele, casa noastră se îmbracă de sărbătoare. Tot o fetiță o vede mami, chiar dacă e adolescenta cu ochi senini înaltă aproape cât mine astăzi, și mereu așez în brad globul pictat cu chipul ei de când era un boț de omuleț ce nu știa încă să meargă. Am păstrat și pantofiorii ei de catifea din primul anișor de viață, mi-au fost atât de dragi și le stă bine așezați pe ghirlanda de brad ce împodobește intrarea în casă, ai spune că sunt decorațiuni inedite pregătite de un iscusit creator pentru pomul de iarnă. Dar pentru mine fiecare glob, fiecare obiect adunat în toți acești ani, înseamnă un simbol, o poveste, o amintire de suflet. Toate împreună, scriu în chip minunat, istorioara vieții mele si a celor dragi.”

Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători

La împodobirea bradului şi decorarea casei, Andreea a fost ajutată de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, şi de fetiţa ei.

“Azi noapte, până târziu, mi-a fost atât de drag sentimentul de a pregăti cea mai caldă atmosferă pentru sărbătorile ce ne așteaptă acasă, noi trei, fiecare cu misiunea sa: Violeta pregătea jocuri tăiate în hârtie colorată, eu decoram brazii mici și dolofani aduși de bărbatul sufletului meu, iar el impodobea aleea și intrarea în casă. Blănoșii noștri ne supravegheau, Rocky de afară, cățărat pe pervaz, locul lui preferat, Lady de lângă foc, iar una dintre cele două pisici, curioasă sub brad. Păsărelele acompaniau muzica sărbătorilor de iarnă, care sunt mai multe la noi: după ce a fost Sfântul Andrei, urmează ziua Violetei și apoi vine ziua mea, Crăciunul, finalul de an…

Tot ce-mi doresc e să ne bucurăm de toate împreună, sănătoși, cu iubire și credință. Vă îmbrățișez cu inima!”

Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători

De ziua fetiţei sale, Andreea a publicat o imagine cu Ana Violeta mică, însoţită de mesajul: “Atât erai de pitica, draga mea… Și chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva… Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”

Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători Andreea Marin - Imagini cu casa ei decorată de Sărbători