Andreea Marin și iubitul chemați în judecată. Au fost turnați de o vecină.

Toată lumea o asociază pe fosta Zână a Surprizelor cu pozitivitate și energie bună. Dincolo de această imagine se pare că vedeta este nevoită să dea socoteală în fața instanței.

Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste pe care a vrut să o țină cât mai mult timp departe de ochii lumii. Prezentatoarea este de mai bine de 3 ani într-o relație cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Cei doi se înțeleg de minune, iar fosta „Zână” pare că va face casă bună cu acesta mult timp de acum încolo. Cu toate acestea, de curând, pe numele bărbatului a fost înregistrată o acțiune la tribunal.

„Pârâți” de o vecină

Reclamanta din cauza căreia Andreea și Adrian fac acum naveta la tribunal este o vecină de-a iubitului vedetei. Femeia a depus acțiunea împotriva consulului nu este la prima „abatere” de acest gen. Cei doi au mai avut se pare și în trecut conflicte pe care le-au soluționat în instanță.

De data aceasta, vecina diplomatului l-a reclamat după ce acesta s-ar fi opus unor lucrări de reamenajare în imobilul în care și iubitul Andreei are o locuință. Femeia i-a trecut la secțiunea „pârâți” atât pe Adrian Brâncoveanu cât și pe Andreea Marin. Astfel, cei doi vor avea de răspuns în fața judecătorilor pentru speța respectivă.

Andreea Marin și iubitul chemați în judecată. Ce se întâmplă acum în viața prezentatoarei tv

Prezentatoarea tv și partenerul ei de viață locuiesc acum într-o zonă  bună a Capitalei în casa vedetei, alături de fiica acesteia și a lui Ștefan Bănică. Deși Adrian Brâncovenau nu mai are domiciliul permanent în imobilul pentru care se judecă în prezent cu vecina lui se pare că acesta nu intenționează să vândă proprietatea respectivă.

Pe lângă cele două reședințe, cei doi mai au și alte variante unde își pot petrece timpul. Andreea deține pe Valea Prahovei o vilă amenajată în stil rustic unde cei doi ajung destul de des nu doar în sezonul rece. De asemenea fosta „Zână” a Surprizelor mai are și un apartament într-una dintre cele mai scumpe zone din Capitală, cartierul Aviației.

Vor să devină părinți?

Cei doi amorezi se bucură din plin de prezent și își desfășoară toate activitățile împreună. Andreea are tot sprijinul diplomatului în domeniul în care activează acum. Ea are numeroase proiecte caritabile pe care duce la bun sfârșit pentru diverse cauze.

Numai in timpul pandemiei vedeta a reușit să strângă peste 1 milion de euro, bani cu ajutorul cărora a ajutat spitale si centre medicale din țară cu materiale sanitare și alimente. În tot acest parcurs, iubitul Andreei a ajutat-o extrem de mult. La rândul ei, înainte de starea de urgență și măsurile restrictive, prezentatoarea îl însoțea pe Adrian în călătoriile de afaceri.

Andreea Marin și iubitul chemați în judecată. Ce se întâmplă acum în viața prezentatoarei tv

Dacă pe plan profesional totul merge perfect între cei doi, ceva le lipsește totuși.Ambii parteneri au declarat că își doresc să devină părinți dacă universul va așeza lucrurile în această direcție.

„Bineînțeles că ne gândim la acest lucru. E o dorință foarte mare. Cred că e dorința fiecărui om să procreeze și săm își arate rodul iubirii”, a mărturisit Adrian.