Andreea Raicu, adevăratul motiv pentru care a renunțat la televiziune! ”Aveam viața la care visa toată lumea”

În ciuda faptului că părea a avea viața perfectă, Andreea Raicu era nefericită și a ales să facă pasul de a se retrage din televiziune.

Andreea Raicu, adevăratul motiv pentru care a renunțat la televiziune! ”Aveam viața la care visa toată lumea”

Andreea Raicu a avut o carieră de mare succes în televiziune acum ceva timp. S-ar fi spus faptul că este împlinită din toate puctele de vedere și că are viața perfectă. În realitate, însă, lucrurile au stat cu totul altfel.

Andreea Raicu a părăsit lumina reflectoarelor când se afla în plină ascensiune. Oare care a fost motivul pentru care a ales să facă acest pas important și definitiv? Răspunsul și lămuririle necesare le aflăm chiar din partea ei.

Înainte să devină o stea în lumina reflectoarelor pe platourile de filmare, Andreea Raicu a avut un succes remarcabil și ca model. Prin mâna ei au trecut emisiuni precum ”Big Brother” sau ”Megastar”.

Talentul său nu putea fi contestat și era apreciată la superlativ pentru munca pe care o depunea. Cu toate acestea, Andreea Raicu a ales, în mod vehement, să părăsească acest loc de muncă și să înceapă o nouă poveste a vieții sale.

Părea a avea viața perfectă

Chiar dacă viața ei părea a fi perfectă din exterior, Andreea Raicu a mărturisit faptul că locul în care se afla în acel moment nu o mai mulțumea câtuși de puțin. Așa că și-a ascultat instinctul. A renunțat la televiziune și s-a reorientat către un alt sector. Mai precis, Andreea Raicu se ocupă în acest moment de YouTube, are o linie de haine proprie, are o revistă și un magazin în mediul online.

“Aveam tot ce îmi doream. Aveam, cumva, viața la care visa toată lumea, adică acele elemente pe care dacă le ai ți se garantează o viață fericită. Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând. Aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult. Puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viața din filme.

Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva. Am făcut multe ore de terapie. Am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile.”, a declarat Andreea Raicu, în cadrul emisiunii Andreei Marin, ”Nu există nu se poate”.

Andreea Raicu, adevăratul motiv pentru care a renunțat la televiziune! ”Aveam viața la care visa toată lumea”

Andreea Raicu și-a găsit liniștea în India

Andreea Raicu a fost fascinată de experiența pe care a trăit-o în India. Vedeta a meditat, s-a regăsit pe sine însăși și totodată a realizat că aproape toată viața ei s-a conformat cerințelor societății. Totodată, a reușit să-și schimbe percepția și modul de a gândi.

”Am avut un an greu, iar câteva zile într-un centru de meditație, în care să nu vorbesc cu nimeni și să meditez, erau ca cel mai frumos dar pe care puteam să mi-l fac. Așa că am profitat de ocazie și am plecat în India.

Purtând în piept insigna pe care scria «silence» (semn că am ales să nu comunic cu nimeni, acest lucru fiind respectat de cei din jur), am putut să mă bucur în liniște de fiecare clipă cu mine, cu emoțiile mele, cu trăirile pe care puteam să le accesez mai profund.

Andreea Raicu, adevăratul motiv pentru care a renunțat la televiziune! ”Aveam viața la care visa toată lumea”

Andreea Raicu a simțit nefericirea profundă

Cinci ore de meditație pe zi, liniște și mult somn m-au ajutat să îmi găsesc liniștea pe care o cam pierdusem în ultima vreme. În toată agitația, uitasem cât de binefăcătoare e tăcerea. De abia când am regăsit-o am înțeles că nu o mai aveam.

Tăcerea e ceva de care nu numai că am fugit toată viața, dar acum 7 ani, când am ales primul curs în care urma să nu vorbesc nimic, perspectiva mi se părea de-a dreptul înfricoșătoare.

Cele cinci zile au fost un dar minunat, care m-au făcut să mă simt mult mai bine, mai liniștită, mai relaxată, mai empatică, mai răbdătoare, mai puțin grăbită, mai conectată cu mine și mai puțin interesată de Social Media”, a povestit Andreea Raicu, pe blogul ei, despre experiența din India.