Andreea Raicu, mesaj emoționant pentru mama ei după ce s-a vindecat de COVID-19: „Cei mai grei ani”

Andreea Raicu și-a emoționat mama până la lacrimi.

Andreea Raicu, mesaj emoționant pentru mama ei după ce s-a vindecat de COVID-19: "Cei mai grei ani"

Andreea Raicu a trecut anul acesta prin mai multe schimbări. Și pentru ea ca și pentru alții, 2020 a fost plin de încercări și momente dificile. Pandemia de coronavirus a afectat-o și pe ea, dar nu a lăsat să se vadă acest lucru. Asta până când mama ei a fost și ea confirmată pozitiv cu virusul ucigaș din China.

Andreea Raicu și-a făcut mama să plângă

Zilele trecute, Andreea Raicu a postat un videoclip pe Instagram în care își anunța fanii că mama ei a avut coronavirus. Vedeta și-a făcut extrem de multe griji pentru starea mamei sale, care a fost internată în spital. Au fost cele mai grele zile pentru vedetă și le-a povestit și fanilor de pe Instagram prin ce a fost nevoită să treacă. Ea a preferat să țină totul secret până acum, când și-a făcut curaj să le vorbească tuturor despre clipele oribile prin care au trecut.

Ea a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața personală. Ea a preferat să se bucure de cele mai frumoase clipe din viața ei, fără ca toată lumea să știe despre ele.

Andreea Raicu, mesaj emoționant pentru mama ei după ce s-a vindecat de COVID-19: "Cei mai grei ani"

Ei bine zilele acestea, mama ei și-a sărbătorit ziua de naștere și fosta prezentatoare i-a transmis un mesaj care a emoționat-o până la lacrimi. Nu pierde niciun moment să îi arate celei care i-a dat viață cât de mult ține la ea. Ea este extrem de fericită că femeia a scăpat cu viață, după ce s-a infectat cu coronavirus. Virginia Gheorghiu a împlinit 81 de ani, dar nu își arată deloc vârsta. Ea a dat din nou dovadă că este o femeie puternică, pe care nu a doborât-o nici măcar temutul virus.

”A avut unul dintre cei mai grei ani și are în continuare zâmbetul pe buze ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Sper că am moștenit măcar jumătate din puterea ei interioară. La mulți ani, Mami! Sunt atât de fericită că ești din nou acasă!”, a scris Andreea Raicu în dreptul fotografiei în care apare alături de mama sa.