Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi. Ea este foarte sinceră cu fanii ei din mediul online. Ea preferă ca aceștia să afle de la ea tot ce i se întâmplă chiar de la ea. În ciuda programului extrem de încărcat, frumoasa artistă își face timp pentru admiratorii ei. Ea se bucură de susținerea a mii de oameni pe Instagram și are succes pe toate planurile.

Andreea Raicu, s-a testat de trei ori pentru COVID-19

Pandemia de coronavirus a afectat-o și pe ea, la fel ca pe multe alte vedete de la noi. Ea își face griji atât pentru sănătatea ei, cât și pentru a celor din jurul ei. Vedeta se gândește în fiecare zi că ar putea lua virusul care a pus stăpânire pe țara noastră. Este extrem de precaută și se protejează, pentru că nu își dorește să se infecteze.

Andreea Raicu s-a testat pentru COVID-19. Ce a mărturisit vedeta: „Nu mi-e frică”

Tot pentru siguranța ei, a decis să se testeze de trei ori până acum. În cadrul unei emisiuni TV, ea a vorbit despre toate aceste lucruri și a dat o serie de detalii importante. Se pare că Andreea Raicu nu iese din casă fără mască și încearcă mereu să nu intre în panică.  Chiar dacă mulți nu cred în existența virusului, vedeta nu este de aceeași părere. A mărturisit că foarte multe persoane din jurul ei au fost infectate cu COVID-19 și că nu este deloc atât de simplu pe cât pare. Situația este una reală, iar mulți nu înțeleg cât de grave sunt lucrurile, de fapt.

„Mă trezesc dimineața uneori și-mi zic: «Încă o zi în care trebuie să fiu atentă cu cine mă văd». (…) Întotdeauna port mască. Dacă nu o am, de multe ori intru în panică. Multă lume spune că e o nebunie, dar nu este. În jurul meu foarte mulți oameni, foarte mulți oameni apropiați, au fost bolnavi de COVID-19 sau sunt. Oricât aș vrea să nu vorbesc despre virus, mă întâlnesc cu ceva care îmi va aduce aminte de el. (…)”, a povestit Andreea Raicu.

În plus, pe ea o afectează foarte tare că atunci când se vede cu persoanele dragi, nici măcar nu le poate strânge în brațe. A recunoscut de asemenea, că și-a făcut mai multe teste, doar pentru a fi sigură că nu are nimic.