Andreea Tonciu a răbufnit pe Instagram. Ce mesaj i-a transmis Oanei Zăvoranu: ”Mie mi-ar fi rușine”

Andreea Tonciu a luat foc pe social media după ce a fost criticată de Oana Zăvoranu.

Andreea Tonciu a răbufnit pe Instagram. Ce mesaj i-a transmis Oanei Zăvoranu: ”Mie mi-ar fi rușine”

Oana Zăvoranu este de neoprit! Au trecut aproape două luni de când diva a pornit un război împotriva multor vedete de la noi. Ea le-a adresat acestora cuvinte dure, care le-au deranjat pe multe dintre ele. Una dintre cele care au intrat în gura actriței a fost și Andreea Tonciu.

După cum știți deja, Oana Zăvoranu a făcut mai multe ”victime” pe Instagram. Ea și-a exprimat punctul de vedere despre Oana Roman, Marius Elisei, Alina Ceușan, Lidia Buble, Adelina Pestrițu, Andreea Marin, Andreea Bănică, Pepe, Raluca Pastramă, Selly, dar și despre mulți alții. Nu a uitat nici de Andreea Tonciu.

Ce a spus Tonciu despre Zăvoranu!

Concurenta de la ”Bravo, ai stil!” a fost luată în vizor din cauza aspectului fizic. Ce-i drept înainte de a-și opera nasul, ea nu arăta atât de splendid precum în clipa de față, iar Zăvo nu a putut trece cu vederea acest aspect. Cum era de așteptat, Tonciu a răbufnit pe social media. Se pare că un întreg război se pregătește între cele două dive, care sunt, după cum se știe, extrem de necruțătoare.

Andreea Tonciu a răbufnit pe Instagram. Ce mesaj i-a transmis Oanei Zăvoranu: ”Mie mi-ar fi rușine”

”Sunt foarte siderată de anumite persoane, oameni, femei, bărbați care nu au ce să facă și își pierd timpul dând niște comentarii foarte urâte. Mă judecă, îmi vorbesc foarte urât și eu chiar nu-i înțeleg pe oamenii ăștia. Nu au loc de muncă, nu au ce face, cum poți să judeci o persoană când tu ești mai grav”, a spus Andreea Tonciu!

De câte ori s-au implicat în vreun scandal, vedetele nu au lasat de la ele și și-au susținut părerile până în pânzele albe. Mesajul pe care Andreea Tonciu l-a transmis cu câteva ore în urmă pe Instagram, este unul extrem de dur adresat pare-se tuturor răutăcioșilor, dar fanii și-au dat repede seama că vorbea despre „Querida”.

După ce a tunat și a fulgerat într-o serie de cuvinte dure, ea a continuat să vorbească tot despre acest subiect care a enervat-o la culme.

”Ce ați face dacă n-ar exista Andreea Tonciu. Tonciu e șmecheră și Tonciu o să fie șmecheră toată viața ei. Pe mine efectiv nu mă interesează ceea ce spuneți, sunteți penibili când judecați o femeie”, a mai spus bruneta