Andreea Tonciu este în doliu! Vedeta trece prin clipe grele: ”Chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre”

Nu există cuvinte să exprime durerea pe care o simte Andreea Tonciu în aceste momente.

Andreea Tonciu este în doliu! Vedeta trece prin clipe grele: ”Chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre”

Andreea Tonciu a pierdut o ființă foarte dragă ei. Vedetei i-a fost greu să exprime în cuvinte toată tristețea pe care a simțit-o. Pierdea acelei persoane pe care a iubit-o a venit când se aștepta mai puțin. Nu era deloc pregătită pentru un astfel de moment și le-a vorbit fanilor de pe social media despre asta.

Concurenta de la ”Bravo ai stil!” își păstrează mereu zâmbetul pe buze indiferent de situație. Frumoasa vedetă transmitr o energie pozitivă oriunde și-ar face apariția. Știei bine cum să se facă plăcută de toată lumea și are mii de fanii care o susțin la fiecare pas. În ultimul timp, postează tot mai des pe contul ei oficial de Instagram. Acolo, frumoasa vedetă îi ține pe toți la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

Andreea Tonciu, suferință fără margini

Andreea Tonciu nu împărtășește cu internauții doar momentele plăcute, ci și pe cele care nu îi plac deloc. Zilele acestea, ea a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a făcut un anunț care i-a întristat. Se pare că una dintre cele mai importante ființe din viața brunetei s-a stins din viață. Este vorba chiar despre bunica ei, pentru care a avut un respect imens și pe care a iubit-o enorm.

Ea și întreaga ei familie se pregătesc acum de înmormântarea femei, despre care Tonciu a vorbit extrem de frumos. Cele două femei aveau o relație strânsă, iar imediat după ce a decedat, vedeta și-a exprimat regretul în mediul online. A postat o imagine cu aceasta, dar și un ext care i-a impresionat pe fani până la lacrimi.

Andreea Tonciu este în doliu! Vedeta trece prin clipe grele: ”Chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre”

Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea si tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI .Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace SUFLETUL NOSTRU BUN! 😭😭😭😭😭, a scris Andreea Tonciu pe Instagram!