Andreea Tonciu, ironică la adresa Alexandrei Ungureanu. Vedeta nu s-a mai putut abține: „Ce drăgălașă”

Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu nu se suportă deloc.

Andreea Tonciu, ironică la adresa Alexandrei Ungureanu. Vedeta nu s-a mai putut abține: "Ce drăgălașă"

Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu sunt două dintre cele mai puternice concurente de la „Bravo, ai stil!”. Nu de puține ori, vedetele s-au certat ca la ușa cortului în cadrul emisiunii prezentată de Ilinca Vandici.

În ediția de miercuri, 2 decembrie, Tonciu a fost ironică la adresa artistei. Ea s-a legat de ținuta pe care aceasta a ales să o poarte în seara respectivă. Discuțiile aprinse dintre cele două concurente de la „Bravo, ai stil!” sunt la ordinea zilei și nu ratează nici un moment ca să își trimită săgeți una alteia.

De cele mai multe ori, acestea își adresează cuvinte dure și se jignesc fără să le pese de părerile celor din jurul ei. Fiind o fire vulcanică, Andreea Tonciu nu reușește să își aleagă cuvintele cu prea multă grijă atunci când se enervează la culme.

Andreea Tonciu, ironică la adresa Alexandrei Ungureanu. Vedeta nu s-a mai putut abține: "Ce drăgălașă"

Ei bine, de data aceasta bruneta a luat pe toată lumea prin surprindere. Diva a vorbit extrem de frumos despre rivala sa, Alexandra Ungureanu. Pentru câteva minute, telespectatorii au crezut că aceasta și-a schimbat complet vechile resentimente, dar totul s-a dovedit a fi doar o alarmă falsă.

Vedeta a fost doar ironică la adresa concurentei și s-a amuzat copios pe seama celor întâmplate alături de Cristina Șișcanu.

Andreea Tonciu vorbește frumos despre rivala sa

„Eu dacă aș fi purtat ținutele ei, nici nu aș fi știut să le port, nici nu consider că mi-ar sta bine. Sunt foarte extravagante, unele dintre ele, nu toate, dar chiar sunt. Nu am de ce să fiu eu mulțumită, că ea nu face ținutele pentru mine. Bănuiesc că telespectatoarele care ne privesc nu s-ar îmbrăca așa cum se îmbracă Alexandra. Eu sunt mai comercială, ea e mai extravagantă. Eu am publicul meu, care adoră aceste ținute, iar ea are publicul ei care adoră ținutele ei. Nu am văzut niciodată așa ceva. Rochie din paiete cu cizme din piele. În locurile în care umblu eu, nu am văzut așa ceva. Draga mea, îmi place că vii cu ceva nou de fiecare dată. Fii atentă. De fiecare dată vii cu ceva nou, să mă surprinzi, și te voi contacta să imi faci și mie o ținută când voi ieși cu soțul meu în oraș.”, a spus Andreea Tonciu.

Scandalul dintre cele două femei, pe zi ce trece, mocnește din ce în ce mai tare. Fiecare dintre ele își dorește să câștige marele premiu, iar în gala eliminatorie s-au nominalizat una pe cealaltă, ceea ce nu a fost o surpriză pentru nimeni.

În ultima ediție, Andreea Tonciu a vorbit despre ținuta Alexandrei Ungureanu și a lăudat-o așa cum a știut ea mai bine, dar nu a durat mult până să-și arate ghearele.

„Ce drăgălașă. Dar ce te faci dacă îți fac ținute extravagante?”, i-a răspuns Alexandra Ungureanu.