Andreea Tonciu, mesaj dur pentru rivalele de la „Bravo, Ai Stil!” Ce le-a transmis vedeta / VIDEO

Andreea Tonciu este cunoscută pentru replicile acide pe care le adresează tuturor celor care o calcă pe coadă

Andreea Tonciu, mesaj dur pentru rivalele de la „Bravo, Ai Stil!” Ce le-a transmis vedeta / VIDEO

Sâmbăta aceasta, emisiunea de pe Kanal D, Bravo, Ai Stil! Celebrities, ajunge la final. Ilinca Vandici va anunța vedeta care o să câștige premiul cel mare, după atâtea ediții filmate și multă muncă. Competiția a fost una grea, iar cele mai bune șase vedete au reușit să-i impresioneze pe jurați.

Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au criticat dur stilul vestimentar al vedetelor și le-au învățat o multitudine de ponturi despre fashion. Andreea Tonciu, Alexandra Ungureanu, Oana Radu, Theo Rose, Cristina Șișcanu și Deea Codrea concurează pentru cea mai stilată vedetă din România.

Andreea Tonciu, atac pentru colegele din competiție

Astăzi, cu două zile înainte de marea finală, bruneta scoate toate armele din dotare pentru a le transmite mesaje rivalelor ei. Pe parcursul competiției, Andreea a fost extrem de vocală și a avut parte de multe scandaluri, atât cu membrii juriului, cât și cu fetele care i-au fost colege. Dorința de a câștiga marele premiu este una mare.

Vedeta a spus mereu lucrurilor pe nume și le-a atacat dur, cu fiecare ocazie. În urmă cu o oră, aflându-se la un pas de momentul mult așteptat, Tonciu are un mesaj subliminal pentru cele cinci vedete rămase în show. Aceasta ascultă o melodie cunoscută a trupei BUG Mafia, fredonând aprobator versurile piesei.

„Dacă și tu simți ca mine, ne vedem la nivelul umrător!”, a punctat vedeta într-un Instastory.

Andra Voloș o susține pe Tonciu

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, show difuzat pe același post de televiziune ca cel în care concurează Tonciu în prezent, s-a întâlnit astăzi cu Andreea înt-un salon de înfrumusețare. Andra a menționat pe pagina ei de Instagram că o susține și o votează pe brunetă pentru a ieși învingătoarea de la Bravo, Ai Stil! Celebrities.

Mai mult decât atât, fosta iubită și-a îndemnat toți urmăritorii să o voteze și ei pe frumoasa concurentă pentru a câștiga premiul cel mare în seara de sâmbătă.