Andreea Tonciu, răpusă de durere! Aşa cum nu ai mai văzut-o până acum, în lacrimi, la cimitir

Astăzi, bunica Andreei Tonciu ar fi împlini 81 de ani. Bunica Andreei Tonciu a plecat dintre noi anul trecut, in luna noiembrie. Îndurerată, vedeta a vizitat mormântul bunicii ei şi a făcut câteva dezvăluiri despre viaţa ei privată.

Andreea Tonciu, răpusă de durere! Aşa cum nu ai mai văzut-o până acum, în lacrimi, la cimitir

Deşi imaginea publică a Andreei Tonciu este una plină de entuziasm, bruneta trece prin momente grele. „Este o zi foarte grea pentru mine, crede-mă.” a spus ea în timpul unei vizite la cimitir, pentru a-i aprinde bunicii sale o lumânare.

„Cu toate că toată lumea mă ştie o fire foarte veselă, foarte vulcanică, crede-mă că nimeni nu ştie cu adevărat cum este Andreea Tonciu. Sunt foarte sensibilă. Extrem de sensibilă, pot spune. Sunt bună şi luată de proastă, dar asta este. Eu semăn foarte mult cu tatăl meu, nu ne arătăm durerea. ” s-a destăinuit Andreea Tonciu.

Relaţia Andreei cu bunica ei a fost una extrem de apropiată. Vedeta spune că bunica a fost mai implicată în creşterea ei decât însăşi mama ei.

„Ea m-a crescut de mică, toate poftele mi le-a făcut, tot ce voiam aia îmi dădea. Ţin minte nu voiam să fac meditaţii. Mama de mică îmi pune meditaţii şi veneau profesoarele acasă să fac meditaţii. Îi spunea, mamaie să şti că eu astăzi nu vreau. Ea ce făcea? Le gonea. De mică îmi făcea toate poftele, absolut orice. Am stat la ea acasă, ea m-a crescut. Şi mama, dar mai mult bunica.” a spus Andreea, într-un interviu la Teo Show.

Andreea Tonciu, răpusă de durere! Aşa cum nu ai mai văzut-o până acum, în lacrimi, la cimitir

Care este cel mai mare regret al Andreei Tonciu

Andreea Tonciu recunoaşte că nu şi-a vizitat bunica pe cât de mult şi-ar fi dorit, cât timp era încă în viaţă, fapt ce îl regretă enorm.

„De vreo trei ani de zile a stat la părinţii mei în casă pentru că avea Alzheimer. Regret enorm de mult că mă duceam, dar nu foarte des. Sau dacă mă duceam nu îmi plăcea cum o vedeam şi îcepeam să am gânduri şi să plâng. Întâlnirile mele cu ea durau maxim 10 minute.” a mai spus fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities.