Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, scandal de zile mari! Vedetele și-au aruncat cuvinte grele: „Asta te-a acuzat că ai fost cu mai mulți bărbați!”

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș s-au certat din nou!

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, scandal de zile mari! Vedetele și-au aruncat cuvinte grele: "Vă permiteți cam multe"

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș sunt două dintre cele mai apreciate concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D. Cele două vedete s-au certat de nenumărate ori în cadrul emisiunii, dar de data aceasta au întrecut măsura. Ele și-au adresat cuvinte grele și nu au ținut cont de faptul că mii de români le priveau în acele momente.

Cele două dive sunt din nou la cuțite! Întregul scandal a pornit, de data aceasta, de la o simplă discuție pe care au avut-o. Roxana le-a cerut colegelor sale să nu mai discute despre ea și să o lase în pace. Multe dintre ele nu au fost de acord cu declarațiile sale, dar numai Andreea a fost cea care a avut curajul să își exprime punctul de vedere.

Cântăreața a fost dur criticată, după ce a avut un moment muzical în cadrul emisiunii  „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedetei i s-a spus că nu are deloc voce, iar ea nu a mai suportat și a ripostat apărându-și cariera de ani de zile, pentru care a muncit din greu. După ce Andreea Tonciu și-a scos toate armele la atac, artista a început cu amenințări grave.

Scandal de proporții la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Ea i-a transmis fostei asistente TV că dacă nu va înceta cu vorbele urâte, va răspunde în fața instanței pentru aceste vorbe grele. Însă aceasta nu s-a lăsat intimidată de toate afirmațiile Roxanei. Ba mai mult, i-a spus acesteia că este nerăbdătoare să se ajungă acolo și să o lase fără bani. În discuție s-a mai implicat și Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu.

Cine sunteți voi să vă permiteți să vă luați de mine!? Am o carieră de 13 ani, și cu bune și cu rele.. Și o țară întreagă, indiferent că voi mă placeți sau nu… mă iubește! Vă permiteți cam multe cu un om care a muncit și muncește! Ce să știți voi, care numai din scandal ați câștigat bani? Din asta ați câștigat bani! Din scandal, că altfel nu vă cheamă nimeni pentru nimic. Și Cristina Șișcanu… datorită bărbatului ei și a altor bărbați… că am citit și eu pe internet…”a spus Roxana Nemeș.

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, scandal de zile mari! Vedetele și-au aruncat cuvinte grele: "Vă permiteți cam multe"

Andreea Tonciu nu dă doi bani pe părerile ei și a demonstrat acest lucru și de data aceasta. Vedeta și-a exprimat și ea punctul de vedere în legătură cu rivala sa.

Asta te-a acuzat că ai fost cu mai mulți bărbați! Că s-a uitat ea pe internet și a văzut ea nu știu ce… Dacă îmi zicea mie așa… îi ziceam: «adu bărbații aici, ia-i și tu la rând și cântă-le la muzicuță, cum îți place!» Că din cauza lui Mădălin Ionescu ești tu așa… și știe ea, că a văzut pe internet…. cu cine ai fost tu în trecut! Și știe ea ce ai făcut…”, s-a adresat fosta asistentă TV către soția lui Mădălin Ionescu.

Ce-am făcut?! Niște exemplare nereușite… Până mi-am găsit alesul nu era normal să mai văd și eu unul, altul ca să aleg?!”a fost răspunsul dat de Cristina Șișcanu.