Anna Lesko a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu! Nimeni nu se aștepta la asta!

Una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul autohton a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după declarațiile despre bărbații care i-au trecut prin dormitor. Printre aceștia s-a aflat și controversatul afacerist Irinel Columbeanu

Anna Lesko a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu! Nimeni nu se aștepta la asta!

Anna Lesko a ajuns la respectabila vârstă de 41 de ani, însă vedeta arată într-un mare fel. Dincolo de anii din buletin artista poate concura oricând cu o tânără de douăzeci de ani la capitolul frumusețe și tonus. Contrar aparențelor, vedeta nu a fost niciodată ca o carte deschisă lăsând foarte puțin din viața personală să ajungă la urechile publicului.

Cu toate acestea, de-a lungul timpului Anna s-a afișat în compania unor bărbați celebri alături de care a și avut relații de lungă durată. Recent, aceasta a spus adevărul despre fiecare prezență masculină cunoscută cu care s-a iubit.Printre aceștia se află în mod evident și primul ei iubit de când s-a mutat în România, Irinel Columbeanu.

Milionarul nu era destul de bun la pat pentru ea?

Anna Lesko întruchipează imaginea femeii cu un sex-appeal extrem de ridicat. Tocmai datorită acestui atul cel mai probabil, focoasa blondină a reușit să bifeze nume importante de bărbăți cu care a avut o relație amoroasă. Printre aceștia se numără Codin Maticiuc, Alex Erbașu, Sabin Ilie, Elan Scwartzenberg , Alin Cocoș sau Irinel Columbeanu.

Anna Lesko a spus adevărul despre relația pe care a avut-o cu Irinel Columbeanu!Nimeni nu se așteota la asta!
De curând Anna Lesko a dezvăluit care dintre aceștia a reușit cel mai bine să o mulțumească la capitolul amor. În mod suprinzător, artista l-a denumit pe Codin Maticiuc ca fiind expertul în dragoste. Despre Irinel, vedeta nu a avut prea mari cuvinte de laudă, semn că afaceristul nu se ridica deloc la performanțele dorite de ea.

Anna Lesko și milionarul Irinel Columbeanu au avut o relație destul de lungă, afișându-se împreună o perioadă de 8 ani. Cei doi s-au cunoscut în 1996, chiar în anul în care cântăreața a ajuns în Romănia.

Relația lor s-a înfiripat la Constanța, acolo unde milionarul petrecea toată vara. Artista era atunci membră înte-o trupă de balet alături de care avea deseori spectacole la Cazinoul din Constanța. Norocul acesteia a fost că milionarul Irinel a pus ochii pe ea și nu a mai lăsat-o să plece înapoi la Chișinău. Fostul soț al Monicăi Gabor i-a oferit artistei bani mulți pentru a rămâne alături de el la București.

Chiar dacă relația dintre ei s-a încheiat la un mlment dat, cei doi au păstrat o relație extrem de apropiată de prietenie. Inclusiv când Irinel a trecut prin scandalosul divorț de Monica Gabor, cântăreața a fost prima care i-a luat acestuia apărarea.

Cei doi au rămas și acum în relații bune însă nu se mai întâlnesc ca pe vremuri. Unul dintre motive ar fi și faptul că Irinel traversează cea mai critică perioadă a vieții lui din punct de vedere financiar, fapt pentru care a renunțat la a mai petrece timp în oraș ca în vremurile de glorie.