Anna Lesko, adevărul despre Ferma. Vedeta a făcut declarații uimitoare: „A fost foarte greu, nu greu!”

Anna Lesko le-a spus fanilor cum a fost la Ferma.

Anna Lesko, adevărul despre Ferma. Vedeta a făcut declarații uimitoare: "A fost foarte greu, nu greu!"

Anna Lesko este una dintre participantele de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” de la Pro TV. A fost o experiență unică pentru frumoasa vedetă. Mulți au fost curioși să afle cum stau lucrurile în spatele camerelor de filmat.

Nu i-a ținut prea mult pe jar pe aceștia și le-a povestit totul. Sinceră din fire, vedeta a dat cărțile pe față și a spus, în primul rând, că este extrem de greu.

Cântăreața nu are nevoie de prea multe prezentări. Este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Ea s-a făcut remarcată acum mulți ani, iar de atunci mii de oameni sunt cu ochii pe ea. Pe rețelele sociale are o comunitate imensă de fani. Aceștia sunt alături de ea în toate momentele din viața ei, indiferent despre ce ar fi vorba.

Anna Lesko: „A fost foarte greu, nu greu!”

În plus, frumoasa artistă este o fire competitivă și a luptat cu toate forțele sale, pentru a ajunge tot mai sus. I-a fost extrem de greu, mai ales că nu cunoștea pe nimeni și i-a luat ceva timp până a reușit să se adapteze.

A fost o perioadă care a învățat-o extrem de multe lucruri, inclusiv să aprecieze ceea ce are. A simțit cel mai mult lipsa hranei. Este o concurentă puternică și are toate șansele să plece acasă cu marele premiu. Anna Lesko a trecut prin multe încercări, dar le-a făcut tuturor față cu succes.

Ea a recunoscut că a fost mai greu la început, dar acum nu se mai simte la fel. S-a bucurat și se bucură de fiecare moment, chiar dacă nu a fost atât de simplu pe cât s-a așteptat.

Anna Lesko, adevărul despre Ferma. Vedeta a făcut declarații uimitoare: "A fost foarte greu, nu greu!"

„Tot ce este legat de Fermă a fost foarte greu, nu greu! Ești aruncat în brațele a 18 oameni pe care nu îi cunoști și trebuie să conviețuiești cu ei. Și dacă nu-ți place ceva, nu poți fugi pe portiță! Ferma îți oferă momente bune, momentele rele, te ajută să te redescoperi!

Pe mine m-a ajutat să experimentez, să mi se așeze anumite opinii vizavi de conviețuirea cu mai mulți oameni. Eu sunt un om competitiv, știam că nu voi putea conviețui ușor cu alte persoane, mie îmi plac organizarea, planificarea, lucruri care acolo nu s-au putut întâmpla așa.

A trebuit să mă adaptez, să devin o persoană mult mai flexibilă decât sunt eu în viața de zi cu zi. Într-o astfel de experiență trebuie să supraviețuiești, să mergi mai departe. Condițiile sunt foarte dure, spre exemplu mâncarea: da, poate aveam ce mânca, dar ciorba era cu multă apă, până să avem mămăligă, am avut o foame cumplită. Nu știu exact cât am slăbit, dar m-am uscat”, a dezvăluit frumoasa artistă într-un interviu pentru click.ro.