Anna Lesko, apariție neașteptată în clipul lui Jennifer Lopez! Cum a apărut vedeta. VIDEO

Anna Lesko este o adevărată bombă sexy. Nu a trecut neobservată nici de această dată!

Anna Lesko, apariție neașteptată în clipul lui Jennifer Lopez! Cum a apărut vedeta. VIDEO

Anna Lesko este una dintre cele mai sexy vedete de la noi din țară. Așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, vedeta postează adesea fotografii care mai de care mai senzuale, iar fanii au fel și fel de reacții. De data aceasta, însă, Anna Lesko a apărut într-un clip celebru pe YouTube. Iată sub ce ipostază!

În mod cert, Anna Lesko nu trece niciodată fără să nu fie observată. Formele sale apetisante înnebunesc orice bărbat, iar artista noastră este conștientă pe deplin de atuurile sale. Nu doar că este etrem de talentată, dar este și de o frumusețe răpitoare. Chiar dacă este mamă, Anna Lesko are un corp de milionae. Dă clasă multor puștoaice de 20 de ani. Și totuși, cum a apărut frumoasa noastră artistă în clipul lui Jennifer Lopez pe YouTube?

Se pare că piesa pe care Jennifer Lopez a lansat-o în colaborare cu Maluma a făcut senzație în toată lumea. Așa că de la a deveni un fenomen și pe TikTok, a fost doar un pas. Este vorba despre piesa ”Pa Ti”, iar Anna Lesko a dansat, în stilul caracteristic, pe refrenul melodiei care a făcut ravagii pe internet. Într-o ținută super sexy, artista s-a unduit provocator în timp ce… frământa un aluat.

Anna Lesko, o apariție de infarct

Pentru piesa pe care a realizat-o în colaborare cu Maluma, s-a creat o compilație cu toate „challange-urile” adunate de pe TikTok, iar Anna Lesko a dat lovitura cu ideea ei de filmare, care a plăcut teribil echipei lui JoLo.

Echipa vedetei de peste ocean a folosit câteva dintre videoclipurile fanilor și a făcut un colaj video pe care mai apoi l-a publicat pe YouTube. Videoclipul Annei Lesko face parte, de asemenea, din compilație, iar moldoveanca se poate mândri acum cu momentele sale de celebritate internațională alături de superstarul Jennifer Lopez.

După apariția videoclipului, reacția vedetei de la noi nu a intârziat să apară și a postat un mesaj pe pagina sa personala de Instagram. „Uite și ingredientul meu secret pentru aluat.”, scris cântăreața.