Anna Lesko face dezvăluiri după încheierea show-ului „Ferma”: „Îmi cer iertare…”

Cântăreața din Republica Moldova a fost eliminată din concurs înainte de marea finală și face noi mărturisiri

Anna Lesko face dezvăluiri după încheierea show-ului „Ferma”: „Îmi cer iertare...”

Elena Chiriac este cea care a eliminat-o din joc pe Anna Lesko, cântăreața fiind la un pas de marea finală. Tânăra șatenă a ajuns să se lupte cu Augustin Viziru pentru marele premiu, actorul ieșind chiar învingător. Moldoveanca a fost una dintre cele mai impresionante apariții în show-ul difuzat pe Pro TV.

Deși avea un public mare și înaintea participării la concurs, numărul fanilor săi s-a înmulțit după intrarea Annei în reality show-ul prezentat de Mihaela Rădulescu. Artista a muncit mult, iar scopul ei era de a ajunge în finală. Cei de acasă au remarcat acest lucru.

Anna Lesko, aproape de publicul ei

După încheierea concursului, Anna Lesko și-a așternut câteva gânduri într-o postare pe contul ei de Instagram. Tot acolo, vedeta a ținut să le mulțumească fanilor pentru toată susținerea și pentru numeroasele încurajări. Publicul său i-a fost alături pe parcursul difuzării concursului și i-a luat apărarea ori de câte ori a fost nevoie, ripostând prin comentarii în mediul online.

Anna Lesko face dezvăluiri după încheierea show-ului „Ferma”: „Îmi cer iertare...”

Vedeta a mărturisit că acest show i-a dat ocazia de a-și depăși limitele și de a ieși din zona de confort. Concursul nu a pus-o numai la încercări fizice, Anna Lesko simțindu-se provocată și psihic. Artista de peste Prut a făcut față cu brio la multe provocări pe parcursul competiției.

„Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru sute de mesaje de susținere și apreciere atât în privat, cât și pe paginile online, care curg în continuare și îmi cer iertare că nu le pot reposta pe toate”, a scris cântăreața pe pagina ei de Instagram

Moldoveanca, topită după băiețelul ei

Cântăreața este mama unui băiețel care a rămas acasă pe durata competiției. Anna Lesko a afirmat că dorul pentru copilul ei este nemărginit, dar acesta îi dă putere să lupte și să răzbească în continuare. Și cel mic i-a simțit lipsa mamei sale, însă acesta i-a transmis încurajări și a susținu-o din fața televizorului.

Deși dorul de casă era mare, vedeta a vrut să dea tot ce e mai bun din ea pentru a ajunge învingătoare. Chiar dacă nu a reușit să se lupte în finală, artista este mândră de cea mai mare provocare a vieții sale.