Anna Lesko, ipostaze de senzație în videoclipul lui Jennifer Lopez. Fanii au rămas mască / FOTO

Au trăit să o vadă și pe asta.

Anna Lesko, ipostaze de senzație în videoclipul lui Jennifer Lopez. Fanii au rămas mască / FOTO

Jennifer Lopez și Maluma și-au unit în urmă cu puțin timp forțele și au lansat prima lor piesă împreună. Aceasta se numește „Pa’ Ti” și a făcut ravagii pe internet. Melodia celor două celebrități are deja peste 46 de milioane de vizuliazări pe YouTube și continuă să crească.

În plus, frumoasa cântăreață a lansat și o provocare pe TikTok pentru fanii ei. Mai exact Jennifer Lopez și-a provocat fanii să se filmeze dansând pe refrenul piesei respective.

Ulterior, ea și echipa sa au ales câteva filmări pe care le-au introdus într-un video de pe canalul ei. Dintre sutele de mii de filmulețe făcute de oameni, a fost ales și unul postat de Anna Lesko.

Anna Lesko a impresionat-o pe J. Lo

Cântăreața a reușit să se facă remarcată și pe TikTok, o aplicație care este din ce în ce mai folosită de oamenii din toată lumea. Oricine poate ajunge viral în doar câteva minute, iar multe persoane de care nimeni nu a auzit s-au făcut remarcate în acest mod.

Anna Lesko este și ea extrem de activă pe această platformă și a decis să accepte provocarea lui Jennifer Lopez. Așa că prin talentul și creativitatea sa a reușit să producă ceva destul de grozav care au făcut-o să fie remarcată.

Anna Lesko, ipostaze de senzație în videoclipul lui Jennifer Lopez. Fanii au rămas mască / FOTO

Fanii ei s-au bucurat extrem de tare când au văzut-o acolo și i-au transmis multe mesaje în care o felicitau pentru realizarea ei. Nimeni de la noi nu a mai reușit acest lucru până acum, iar Anna Lesko este, cel mai probabil, în culmea fericirii.

Nu încape îndoială că ea este una dintre cele mai apreciate vedete din țară și nu numai. Admiratorii sunt curioși să vadă și reacția sa, după ce a văzut unde a ajuns filmarea postată de ea pe TikTok. Momentan, nu a declarat nimic în acest sens, dar nu este târziu.