Anna Lesko, secretul siluetei perfecte. Cum reușește vedeta să se mențină în formă: „Am aceleași haine de acum o mie de ani”

Cum reușește Anna Lesko să arate atât de bine.

Anna Lesko, secretul siluetei perfecte. Cum reușește vedeta să se mențină în formă: „Am aceleași haine de acum o mie de ani”

Anna Lesko este una dintre cele mai atrăgătoare femei din showbiz. Cântăreața are un trup de invidiat, pe care nu se teme să îl expună ori de câte ori are ocazia. Vedeta știe cum să atragă atenția asupra ei de fiecare dată. Imaginile pe care le postează pe rețelele sociale fac furori de fiecare dată.

Artista are un trup de invidiat, la care multe femei doar visează. Ca să arate atât de bine, ea a investit timp și bani. Formele sale fac deliciul bărbaților de fiecare dată. Ea pozează în ipostaze de senzație, care sunt mereu pe placul bărbaților. Mulți râvnesc la ea, dar ea nu are ochi pentru niciunul dintre ei.

Anna Lesko, secretul unui trup de invidiat

Zilele trecute, s-a zvonit că ea și Bogdan Mocanu ar fi împreună. Ei bine, cei doi nu au confirmat, dar nici nu au negat acest zvon. Ei le-au dat de gândit fanilor, după ce s-au pozat goi în cadă. Imaginea care a ajuns pe internet a făcut furori în rândul bărbaților, dar și al femeilor. Nimeni nu se aștepta la una ca asta. Cei doi cântăreți au filmat, de fapt, un videoclip pe care îl vor lansa în viitoru, apropiat.

Anna Lesko, secretul siluetei perfecte. Cum reușește vedeta să se mențină în formă: „Am aceleași haine de acum o mie de ani”

Anna Lesko nu se uită la bani când vine vorba despre mofturile sale sau despre felul în care arată. Fanii au criticat-o de mai multe ori pentru faptul că și-a făcut mai multe operații estetice, dar și pentru faptul că este mult prea slabă. Pentru ea nu contează ce spun gurile rele, ci doar faptul că se simte bine în pielea ei așa cum este. Zilele acestea, le-a explicat tuturor cum reușește să se mențină în formă și ce dietă urmează.

„Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani. Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv. Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume. Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform.”, a spus Anna Lesko, într-un interviu VIVA.