Anna Lesko, sexi și rea în bucătărie! Vedeta a dezvăluit rețeta ei secretă de cozonaci! /FOTO

Blondina a pus bărbații pe jar cu un decolteu adânc și a trecut la frământat. Anna le-a dezvăluit fanilor ei ce ingrediente secrete adaugă în cozonac.

Anna Lesko, ipostază de infarct pe Internet! Vedeta le-a oferit tuturor celor sărbătoriți astăzi un ”cadou” pe cinste / FOTO

Anna Lesko este recunoscută ca fiind una dintre cele mai provocatoare prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Chiar dacă are această imagine care stârnește fantezii multora, vedeta are și o altă latură mai puțin cunoscută, aceea de gospodină desăvârșită.

Anna a ținut morțiș ca în acest an să le comunice și celor care o îndrăgesc ce rețetă urmează pentru a prepara cozonacul de Crăciun. Spre încântarea internauților, artista a făcut spectacol!

A făcut furori în bucătărie

Anna Lesko a demonstrat deja că nu are deloc inhibiții. Nimeni nu își putea imagina însă că blondina nu se dezice de sex appeal-ul ei nici măcar în bucătărie. Artista și-a lăsat bustul generos la vedere și s-a apucat de frământat cozonaci în fața fanilor de pe rețelele de socializare.

Anna Lesko, sexi și rea în bucătărie! Vedeta a dezvăluit rețeta ei secretă de cozonaci! /FOTO

Diva a mărturisit că vrea să împărtășească micile secrete pe care ea le are în prepararea deliciosului desert. Anna a precizat că dincolo de rețeta tradițională, aduce îmbunătățiri cel puțin neașteptate. Astfel, vedeta de peste Prut le-a învățat pe doamne și domnișoare să adauge în umplutura cozonacilor, dulceață și vișine în suc propriu.

Anna Lesko, sexi și rea în bucătărie! Vedeta a dezvăluit rețeta ei secretă de cozonaci! /FOTO

Anna a mărturisit că rețeta ei funcționează întotdeauna, iar la final cozonacii vor fi pufoși și plini de cremă. Cântăreața nu a mințit deloc, iar cea mai mare dovadă a fost rezultatul absolut îmbietor.

Cozonacii frământați de frumoasa moldoveancă au crescut enorm de mult, iar urmăritorii ei nu au putut decât să o felicite. Miile de aprecieri au curs imediat la postarea respectivă, mulți dintre internauți declarându-se cuceriți de decolteul blondinei, nu doar de arătoșii cozonaci.

Anna Lesko, sexi și rea în bucătărie! Vedeta a dezvăluit rețeta ei secretă de cozonaci! /FOTO

Vedeta a luat parte de curând la emisiunea Ferma unde a fost o concurentă de temut. Blondina nu s-a sfiit să își apere locul cu orice preț.

Cum a devenit celebră?

Anna Lesko a devenit cunoscută în România în anii 2000, fiind o prezență nouă și foarte provocatoare în muzica ușoară de la noi. Ea a fost ajutată să se lanseze de fostul ei iubit, afaceristul Irinel Columbeanu. Cei doi s-au cunoscut chiar la cazinoul din Mamaia în timpul unui spectacol în care artista performa ca balerină.

Milionarul s-a îndrăgostit nebunește de ea și i-a pus lumea la picioare doar pentru a rămâne în România și a nu se întoarce peste Prut alături de trupa ei de balet. Anna l-a ascultat pe Iri și a rămas alături de el o perioadă îndelungată.

Ulterior cei doi au luat-o pe drumuri diferițe și și-au refăcut viața. Anna Lesko s-a despărțit recent și de tatăl copilului ei, devenind o mamă singură.