Anna Lesko și Bogdan Mocanu, cel mai nou cuplu din showbiz!? Imaginile care le-au dat de gândit fanilor: ”Să vă țină”

Anna Lesko și Bogdan Mocanu le-au dat de gândit fanilor.

Ne-am rătăcit puțin pe drum

Anna Lesko și Bogdan Mocanu au reușit să ia pe toată lumea prin surprindere. Vedetele și-au făcut apariția pe rețelele sociale într-o ipostază de senzație. Ei s-au pozat goi în cadă, moment în care internetul a luat foc. Ei bine, au reușit să stârbească imaginația tuturor femeilor, dar și a bărbaților.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei și cântăreața au o mare surpriză pentru fanii lor. Cei doi artiști pregătesc o colaborare de senzație și promit că va fi ceva foarte, foarte tare. Admiratorii deja stau cu sufletul la gură, de când au postat prima imagine pe internet.

Anna Lesko și Bogdan Mocanu sunt împreună!?

Anna Lesko nu are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă. Cântăreața are un trup de invidiat la care a muncit enom. Ea a investit sume enorme de bani și a apelat la mulți specialiști doar pentru a se simți bine în pielea ei. Ei bine, acum este o adevărată bombă sexy, care atrage toate privirile asupra ei și care surprinde cu fiecare apariție. Nu de puține ori, ea a fost criticată pentru toate fotografiile pe care le-a postat.

Bogdan Mocanu a a devenit cunoscut odată cu participare lui la emisiunea Puterea Dragostei. Este, de asemenea, fericitul câștigător al primului sezon și se bucură de succes pe toate planurile. Multe femei ar da orice să fie cu el, dar el nu are ochi pentru niciuna. Are lucruri mult mai importante de făcut și se ocupă din plin de cariera lui

Anna Lesko și Bogdan Mocanu, cel mai nou cuplu din showbiz!? Imaginile care le-au dat de gândit fanilor: ”Să vă țină”

Recent, s-a zvonit despre ei că ar fi împreună. Ei nu au confirmat, dar nici nu au negat zvonurile. Însă, fanii lor din mediul online au tras imediat concluziile.

”Ești împreună cu Anna Lesko?/ Să vă țină!❤️/ Bravo, Bogdan! Esti cel mai tare!/ Nebunul de Mocanu! Respect si te pup!!!”, sunt doar câteva dintre părerile internauților vis-a-vis de o posibilă relație dintre cei doi.