Anna Lesko și Bogdan Mocanu, scene fierbinți direct din cada plină cu spumă! Clipul a făcut furori

Anna Lesko și Bogdan Mocanu au făcut un show de zile mari în noul lor clip.

Anna Lesko și Bogdan Mocanu, șcene fierbinți direct din cada plină cu spumă! Clipul a făcut furori

Anna Lesko este o femeie care nu deține în vocabularul ei termenul ”inhibiție”! Drept urmare, focoasa artistă face ce face și tot în ipostaze incendiare ajunge să fie surprinsă. De data aceasta nu apare singură , ci alături de Bogdan Mocanu, fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”. Cei doi s-au ”contopit” de-a binelea în cada plină cu spumă.

Anna Lesko ne-a obișnuit în ultima vreme cu apariții din cele mai fierbinți. Motiv pentru care și mulțimea ei de admiratori continuă să crească. Artista reușește să pună paie pe foc cu fotografii și clipuri care mai de care mai incendiare.

Zilele acestea însă generozitatea ei s-a extins și mai mult. Frumoasa artistă s-a lăsat dusă de val în cadă alături de râvnitul Bogdan Mocanu. Atingeri pasionale, scene ferbinți, toate au avut loc într-o cadă în noul lor clip.

Anna Lesko și Bogdan Mocanu, șcene fierbinți direct din cada plină cu spumă! Clipul a făcut furori

Se vede de la poștă că noul videoclip promite foarte multe momente ”condimentate” și, pe lângă acest lucru, cu siguranță locul 1 în top le va fi asigurat și de această dată. Noua colaborare muzicală pare că a prins deja foarte bine la public, deși fusese postată de doar câteva ore.

Anna Lesko și Bogdan Mocanu, șcene fierbinți direct din cada plină cu spumă! Clipul a făcut furori

Anna Lesko și Bogdan Mocanu, imagini provocatoare în noul clip

Nu mai este nicio surpriză pentru nimeni faptul că Anna Lesko este foarte senzuală și nu ratează nicio ocazie să demonstreze acest lucru. De data aceasta a fost ”ajutată” și de Bogdan Mocanu.

Cei doi au făcut o echipă pe cinste și s-au descurcat de minune în a transmite mesajul piesei. Cei doi sunt mai mult dezbrăcați decât îmbrăcați, așa că acest clip nu este recomandat pentru cei slabi de inimă.