Anna Lesko și Iancu Sterp, ipostaze incendiare. Fanii artiștilor au luat foc: „Un joc al seducției”

Anna Lesko și Iancu Sterp, ipostaze incendiare. Fanii artiștilor au luat foc: "Un joc al seducției"

Anna Lesko și Iancu Sterp și-au făcut de cap la filmările celui mai nou videoclip al lor. Cei doi artiști au fost surprinși în ipostaze incendiare, care au pus tot internetul pe jar. Imaginile în care apar cântăreții, dar și Emily Burghelea sunt demne de filmele pentru adulți. Totul s-a datorat noii piese pe care Anna a lansat-o alături de celelalte două vedete.

Anna Lesko și Iancu Sterp au încins atmosfera pe YouTube

În videoclipul piesei „Place”, moldoveanca a reușit să se întreacă pe ea însăși. Toată lumea știe despre ea că este o persoană lipsită de inhibiții, care nu ține cont de părerile gurilor rele. Vedeta nu se teme să se afișeze în cele mai sexy ipostaze. Imaginile în care apare alături de fosta asistentă de la Acces Direc și de fratele lui Culiță Sterp întrec orice imaginație.

Toată piesa merge în această direcție, iar versurile au și ele o tentă sexuală. Mai mult de atât, se pare că Anna Lesko nu ratează nicio ocazie pentru a arăta la ce se pricepe cel mai bine. Mare le-a fost mirarea fanilor când au văzut videoclipul piesei.

Anna Lesko și Iancu Sterp, ipostaze incendiare. Fanii artiștilor au luat foc: "Un joc al seducției"

Reacțiile fanilor au fost și ele unele neașteptate. Mulți dintre ei i-au criticat pe aceștia pentru piesa „Place”, în timp ce alții i-au lăudat în comenatarii pentru curaj. Frumoasa vedetă a vorbit despre cel mai nou proiect al ei și despre cum acesta a ajuns să ia naștere.

Întreaga filmare conține imagini care sunt considerate de mulți oameni indecente, doar că lor nu le-a păsat de acest aspect. Din nefericire, piesa nu a mers atât de bine pe cât se așteptau. Nu a intrat încă în Trending și abia a depășit 100 de mii vizualizări pe YouTube.

Anna Lesko și Iancu Sterp, ipostaze incendiare. Fanii artiștilor au luat foc: "Un joc al seducției"

Alex Ceaușu și Costi Ioniță nu contenesc să mă uimească cu resursele lor de inspirație. Zici că se trezesc în fiecare dimineață updatați la noile cerințe din industria muzicală. Sunt parcă și mai creativi ca oricând altcândva. Și uite așa am primit un telefon într-o după-amiază să vin în studio. Zis și făcut. Mi-a plăcut propunerea, am înregistrat pe loc partea mea din piesă. Filmările au decurs într-o atmosferă extrem de hoţ. Era atât de multă senzualitate și încărcătură, încât aveai impresia că vor exploda oglinzile și platoul de filmare din pricina protagoniștilor. Din punctul meu de vedere, Place reflectă atracția la toate nivelurile și multă senzualitate. Îți deschide porțile către un joc al seducției unde jucătorii știu să joace cartea”, a povestit Anna Lesko.