Antonia, adevărul despre sarcina sa. Ce răspuns le-a dat artista fanilor
in

Antonia, adevărul despre sarcina sa. Ce răspuns le-a dat artista fanilor

Este sau nu Antonia gravidă pentru a patra oară!?

Antonia nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea. Cei doi sunt împreună de foarte mult timp, dar se iubesc la fel ca la început. Ei au împreună și doi copii superbi, Dominic și Akim. În plus, ea are și o fată din fosta ei căsătorie, Maya.

Este sau nu Antonia din nou gravidă?

Ei bine, Alex Velea a dat de înțeles zilele trecute că Antonia este din nou însărcinată. Cei doi artiști nu au confirmat, dar nici nu negat zvonurile. Zile în șir, ei au făcut postări legate de acest subiect. Astfel că fanii lor au intrat imediat la bănuieli.

Antonia este extrem de activă în mediul online și se bucură de susținerea a mii de oameni. Ține extrem de mult la admiratorii și păstrează zilnic legătura cu ei. Postează multe Story-uri pentru a-i ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Ei sunt extrem de curioși când vine vorba despre viața personală a vedetei.

Antonia, adevărul despre sarcina sa. Ce răspuns le-a dat artista fanilor

Ei s-au întrebat de mai multe ori dacă este gravidă pentru a patra oară. Ea nu a negat că ar fi vorba despre un al patrulea copil și nici nu a spus că nu își mai dorește unul. Cel mai probabil este adevărat acest lucru, pentru că ea a dat un răspuns vag pe Instagram. Nu a lămurit pe nimeni, ba din contră și-a pus și mai rău fanii pe jar.

”Da? Nu? Poate?”, a fost răspunsul oferit de artistă fanilor curioși.

Recent, Antonia s-a implicat și în scandalul dintre iubitul ei, Lino Golden și Mario Fresh. Ea a fost profund dezamăgită de comportamentul celor doi. Nu se aștepta niciodată la una ca asta din partea lor.

”Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de dramele și victimizările care circulă online…sunteți extrem de naivi. Educația, bunătatea și respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm modestia! Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult…este cel mai josnic gest.”, a fost o parte din mesajul postat de Antonia pe Instagram!

Andreea Bănică, schimbare radicală de look. Cum și-a făcut apariția pe Instagram: "Rămân aceeași pe care o știți!"

Andreea Bănică, schimbare radicală de look. Cum și-a făcut apariția pe Instagram: „Rămân aceeași pe care o știți!”

Celia își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ce mesaj emoționant a primit cântăreața: ”Ești un om minunat!”

Celia își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Ce mesaj emoționant a primit cântăreața: ”Ești un om minunat!”