Antonia, apariție înfricoșătoare pe Instagram. Vedeta a speriat pe toată lumea / FOTO

Antonia s-a costumat de Halloween!

Antonia, apariție înfricoșătoare pe Instagram. Vedeta a speriat pe toată lumea / FOTO

Antonia ete o femeie frumoasă și împlinită din toate punctele de vedere. Ea și-a obișnuit fanii cu imagine de senzație, care le atrag imediat atenția. Iubita lui Alex Velea are un trup de invidiat pe care îl pune în evidență așa cum știe ea mai bine. De curând, vedeta și-a făcut apariția într-o ipostază în care nimeni nu se aștepta să o vadă.

Cântăreața a dat dovadă de faptul că este o persoană creativă. Anul acesta, de Halloween, ea a ales să poarte un costum care i-a lăsat pe toți mască. Ea știe care sunt punctele ei forte, așa că…nu a ezitat să își lase sânii la vedere. Fanii nu s-au supărat, ba din contră reacțiile lor au fost de-a dreptul savuroase.

Antonia și-a luat fanii prin surprindere

Antonia adoră să fie în centrul atenției și se bucură atunci când reușește. Ea a reușit să îi facă pe fani să le fie frică, dar să se și bucure de imaginea care îi punea decolteul generos în evidență. Mulți ar spune despre Velea că este un bărbat norocos cu așa o femeie lângă el. Ea a ales să poarte o perucă senzațională și unb corset negru care o avantajează, iar acest lucru nu îl spunem noi, ci fanii acesteia.

În plus, s-a pictat pe față și pe gât astfel încât să semene cu un schelet. Culorile care au stat la baza costumației sale de Halloween sunt negru și verde neon; culori care o prind foarte, foarte bine. Această sărbătoare nu este una banală pentru ea, mai ales că a locuit ani buni în America. După ce au văzut imaginea, fanii ei nu s-au putut abține să nu comenteze.

Antonia, apariție înfricoșătoare pe Instagram. Vedeta a speriat pe toată lumea / FOTO

„Nu știu de ce, dar m-am speriat de sânii tăi”, ”OMG ❤️❤️❤️”, ”The dark side of your beauty 🤗”, ”Tu esti frumoasa oricum, și de Haloween deghizată ,frumusețe rară..🤗🤗🤗”, ”ADOR EFECTIV 😍😍”, ”omgggg you look amazinggg i love love love the make up😍😍😍❤️”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Antonia.